Το «πλυντήριο» του ΣΥΡΙΖΑ

01:47 26/5/2014 - Πηγή: Aixmi

Μπορεί να ξέμπλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ με κάποιους εξωκομματικούς υποψηφίους περιφερειάρχες που είχε αρχικά επιλέξει, αλλά την «πάτησε» με πολλούς εξωκομματικούς δημοτικούς συμβούλους που εξελέγησαν με την υποστήριξη παρατάξεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μιλάμε για τους «αγανακτισμένους» (με το κόμμα τους) ΠΑΣΟΚτζήδες που μπήκαν σε δημοτικά ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

ως «συνεργαζόμενοι», για χάρη των οποίων ορισμένες ΣΥΡΙΖαίικες δημοτικές παρατάξεις άλλαξαν μέχρι και τον τίτλο τους!

Όπως αποδείχτηκε, όμως, από τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών οι «συνεργαζόμενοι» κάθε άλλο παρά σαν τέτοιοι λειτούργησαν. Ένας-ένας, δυο-δυο, τρεις-τρεις δούλεψαν έξυπνα και μεθοδευμένα μόνο για τον εαυτό τους ή για την παρεούλα τους και κέρδισαν «πρωτιές» και δυνατές πλειοψηφίες. Οι «μουσαφίρηδες» καπέλωσαν τους «νοικοκύρηδες» εκλέγοντας τους δικούς τους υποψηφίους με ποσοστά μέχρι και 70-80%! Άγριο καπέλωμα!

Τα απλά μέλη των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ που έφαγαν αυτό το «βόδι» φυσάνε και ξεφυσάνε από την βαρυστομαχιά και διαμαρτύρονται:

Δουλέψαμε εμείς σαν σκυλιά για να ξεπλύνουμε τους ΠΑΣΟΚτζήδες από τις αμαρτίες του κόμματός τους. Τους βγάλαμε πλειοψηφίες «μασίφ» και εμείς καταντήσαμε οικτρές μειοψηφίες μέσα στο σπίτι μας!

Ποιος μας εγγυάται ότι αύριο θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε και να συνεργασθούμε με αυτούς τους ανθρώπους; Ποιος μας εγγυάται ότι δεν θα κάνουν αυτοί ότι θέλουν και ότι δεν θα αρχίσουν να μας φωνάζουν: «Κάντε στην άκρη, γιατί είμαστε περισσότεροι από εσάς»;

Keywords
Τυχαία Θέματα