Το πάρτυ των Milo-Ζ

19:21 15/3/2013 - Πηγή: Aixmi

Ποιο από αγαπημένα σας πρόσωπα έχετε καιρό να δείτε να γελά, να αφήνεται και να χορεύει; Αρπάξτε από το χέρι εκείνον στον οποίον θέλετε να κάνετε ένα αλλιώτικο αλλά υπέροχο δώρο και πάρτε μέρος στο λυτρωτικό πάρτυ των Milo-Ζ, μίας από τις καλύτερες μπάντες του κόσμου στη funk, jazz και soul σκηνή.

Ο Milo, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα δικό του cult ρεύμα και ένα φανατικό κοινό στη Νέα Υόρκη, έχει ενθουσιώδες

κοινό στην Ελλάδα αφού μαζί με την μπάντα του έχουν έρθει πάνω από δέκα φορές με την μεγαλύτερη συναυλία τους εκείνη του Λυκαβηττού το 2007 με 4000 θεατές.

Η φιλοσοφία του συγκροτήματος περιγράφεται ως εξής: “Make them dance, make them sweat, leave them longing for more”*. Το αποτέλεσμα είναι η απόλυτα σύγχρονη και ξεσηκωτική μουσική, στην οποία τα ψυχεδελικά πνευστά, οι κιθαριστικές εξάρσεις και το καταιγιστικό μπάσο να δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ευφορίας και κεφιού. Την επιτυχημένη αυτή συνταγή έρχονται να συμπληρώσουν τα γυαλιστερά κοστούμια του γκρουπ, τα χορογραφημένα βήματά τους και η χαρακτηριστική εκφραστικότητα του Milo o οποίος ενορχηστρώνει την ορχήστρα του και χορογραφεί τα τραγούδια τους. Κλειδί στην επιτυχία των μουσικών παραστάσεων τους που καταλήγουν σε ξέφρενα πάρτυ είναι η συμμετοχή του κοινού το οποίο χειροκροτά, χορεύει ασταμάτητα και τραγουδά.

Το βιογραφικό του Milo

Μεγαλωμένος στο πολυπολιτισμικό Lower East Side του Μανχάταν, ο Milo ήρθε από νωρίς σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες, γεγονός που εκφράζεται μέσα από την πολυμορφία της μουσικής του. Ξεκίνησε παίζοντας ντραμς στα 15 του, ενώ στα 21 του δημιούργησε την πρώτη του μπάντα στην οποία ανέλαβε και τα φωνητικά. Παίζοντας ασταμάτητα σε διάφορα κλαμπ της Νέας Υόρκης, ο Milo ανέπτυξε έναν ξεχωριστό ήχο, που ο ίδιος ονόμασε «Razzomofunk» (ένα κράμα από Jazz, Funk, Hip Hop, Rock & Soul). Τον ήχο αυτό λάτρεψαν πολλοί Νεοϋορκέζοι, οι οποίοι εξελίχθηκαν σε ένα φανατικό και αφοσιωμένο κοινό που από τότε ακολουθεί τον Milo και την μπάντα του ανελλιπώς. Η φήμη του άρχισε πολύ γρήγορα να εξαπλώνεται και στην Ευρώπη και φτάνουμε στο 1994 που είναι η χρονιά του. Υπογράφει με τη Mercury Records τον πρώτο του δίσκο με τον τίτλο “Basic Need to Howl”. Αργότερα κυκλοφορεί το “Live & Bumpin” (1999), το “Sweet N’ Nasty” (2004), το “Up On The Hill (CD/DVD – Ζωντανή ηχογράφηση από τη συναυλία στο Λυκαβηττό το 2007) και το “Throwback” (2010).

Οι Milo-Ζ με έξι μουσικούς επί σκηνής και ένα τρίώρο live πρόγραμμα ξαναέρχονται στην Ελλάδα για τέσσερις εμφανίσεις. Στις 21 Μαρτίου στο VOX του Βόλο, μια μέρα μετά στο GAIA στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα για δύο live, στις 23 και 24 Μαρτίου, στο GAZARTE.

* “Κάνε τους να χορέψουν, να ιδρώσουν και άφησέ τους να λαχταρούν για περισσότερο”…

Keywords
Τυχαία Θέματα