Το Παλάτι τρέμει τη… Νταϊάνα- «Καυτές» αποκαλύψεις σε κασέτες για το σεξ με τον Κάρολο

20:53 28/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Ακόμα τρέμει το Παλάτι την Νταϊάνα και κυρίως τις καυτές της αποκαλύψεις για την κοινή ζωή της με τον Κάρολο ακόμα και τις πιπεράτες λεπτομέρειες για τη σεξουαλική τους ζωή.

Πρόκειται για σχόλια που έχει κάνει η αδικοχαμένη πριγκίπισσα στον δάσκαλο ορθοφωνίας της Πέτερ Σέτελεν και έχουν μαγνητοσκοπηθεί ενώ κάνει πρακτική τις απαντήσεις που θα δώσει στο πλαίσιο συνέντευξης τος στο Πανόραμα το 1995. Η Νταιάνα σχολιάζει τη ζωή της και τον αποτυχημένο γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Οι κασέτες δεν έχουν ξανακουστεί ποτέ στη Βρετανία και θα προβληθούν στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ του Channel 4 ενόψει της 20ης επετείου του τραγικού της θανάτου στις 31 Αυγούστου το 1997.

«Με έπαιρνε τηλέφωνο κάθε μέρα επί μια εβδομάδα και μετά δεν μου μιλούσε για τις επόμενες τρεις. Πολύ παράξενο», ακούγεται να λέει. «Η συγκίνηση όταν μου τηλεφωνούσε ήταν τεράστια και έντονη», προσθέτει.

Σε ότι αφορά στη σεξουαλική τους ζωή ανέφερε πως ο πρίγκιπας δεν ζητούσε ποτέ να κάνουν σεξ, κάτι που η ίδια πίστευε ότι οφειλόταν στο γεγονός ότι είχε σχέση με την Καμίλα Πάρκελ-Μπόουλς.

«Κάναμε σεξ μια φορά στις τρεις εβδομάδες περίπου και νομίζω ότι δεν ήταν τυχαίο. Συχνά έβλεπε την κυρία του (σ.σ.: έτσι αποκαλούσε η Νταϊάνα την Καμίλα) κάθε τρεις εβδομάδες πριν παντρευτούμε» ακούγεται να λέει.

Η ίδια περιέγραψε τον γάμο της ως τη χειρότερη ημέρα της ζωής της και προσέθεσε: «Αν μπορούσα να γράψω το δικό μου σενάριο, θα τον έστελνα στον αγύριστο μαζί με τη γυναίκα του».

Ο Σέτελεν μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας πούλησε τις κασέτες με τα ηχητικά της πριγκίπισσας Νταϊάνα και ήρθε σε αντιπαράθεση με την οικογένειά της, η οποία για χρόνια μπλόκαρε την προβολή τους.
Το 2004 το αμερικανικό CNBC πρόβαλε κάποια αποσπάσματα.
Τώρα το Channel 4 ετοιμάζεται να προβάλει κάποια από αυτά, κάτι που προκαλεί αναταραχή στο παλάτι…

Keywords
Τυχαία Θέματα