Το μήνυμα του Σρόϊτερ για το δημοψήφισμα: «ΝΑΙ» & «ΟΧΙ» έγιναν ένα «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»

18:55 10/7/2015 - Πηγή: Aixmi

O κεντρικός παρουσιαστής ειδήσεων του Alpha, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook σχολίασε το δημοψήφισμα και την συμφωνία που προσπαθεί να κλείσει η ελληνική κυβέρνηση.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή του:

Εχω κρατησει τα σχολια πολλων, φιλων και μη, στην αποψη

μου οτι το δημοψηφισμα ηταν ανουσιο, οταν στην πραγματικοτητα δεν εχεις αλλη επιλογη απο το να συμφωνησεις, για να μην καταστραφεις. Δεν απαντησα στις επικρισεις, ο καθενας δικαιουται να εχει την αποψη του. Και ως προς την σταση των ΜΜΕ, πολλες αποψεις ηταν και σωστες.

Τωρα που και το «ΝΑΙ», και το «ΟΧΙ», εγιναν ενα μεγαλο «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» απο την κυβερνηση, μπροστα στον κινδυνο της απολυτης καταρρευσης, ισως καποιοι δουν πλεον πιο καθαρα. ΟΡΘΑ πραττει η κυβερνηση και συμφωνει στο νεο μνημονιο και τα σκληρα μετρα, γιατι πολυ απλα, δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ αλλο εναλλακτικο σχεδιο και ΚΑΜΙΑ επιλογη. Και γιατι ακομη και δραχμη αν θελαμε, στους εξι μηνες που θα χρειαζομασταν για να την κυκλοφορησουμε, ΟΛΟΙ, εκτος απο τους πλουσιους που εβγαλαν χρηματα στο εξωτερικο, θα πεινουσαν.

Τωρα που παμε στους δανειστες λοιπον, λεγοντας «ΝΑΙ» σε αυτο που πριν λιγες ημερες ο λαος ψηφισε «ΟΧΙ», ας αναλογιστουμε αν χρειαζοταν ολο αυτο. Οι συγκεντρωσεις, ο διχασμος, οι καβγαδες, οι υβρεις. Αν χρειαζονταν οι κορωνες περι «εθνικης αξιοπρεπειας», οταν και παλι η Ελλαδα απλωνει το χερι, παρακαλωντας για πεντε δις ως την Δευτερα, ωστε να υπαρχει, εστω, το πενηνταρικο στα ΑΤΜs των τραπεζων. Των τραπεζων που… θα «ανοιγαν με ή χωρις συμφωνια την επομενη του δημοψηφισματος», οπως ελεγε και ο καταπληκτικος κ. Βαρουφακης.

Ψυχραιμια και υπομονη σε ολους λοιπον, και ας ευχηθουμε οτι και αν ψηφιζει κανεις, η κυβερνηση να αντεξει, γιατι αλλες εκλογες δεν αντεχει τωρα ο τοπος. Καλη συνεχεια..

Keywords
Τυχαία Θέματα