Το Survivor «εκτόξευσε» τη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων!

12:49 17/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα έρευνας του Ανδρολογικού Ινστιτούτου που καταγράφει πως διπλάσιες σεξουαλικές επαφές είχαν οκτώ στους δέκα άνδρες που παρακολουθούσαν το Survivor.

Μεταξύ των ανδρών που έβλεπαν το παιχνίδι, οκτώ στους δέκα διπλασίασαν τη συχνότητα των σεξουαλικών τους επαφών. Μεταξύ εκείνων που δεν το έβλεπαν, η συχνότητα των επαφών παρέμεινε σταθερή.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, MD, PSC, PhD, ουρολόγος – ανδρολόγος, πρόεδρος του International Andrology και του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, διευθυντής Τμήματος Σεξουαλικής Υγείας στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών εξηγεί: «Ενώ θα περίμενε κανείς η καθήλωση στην οθόνη να μειώνει το σεξουαλικό ενδιαφέρον των ανδρών, στην έρευνά μας φάνηκε το αντίθετο. Η αγχολυτική ιδιότητα του παιχνιδιού, η αγωνία για τον νικητή, το κλισέ ότι οι άνδρες είναι οι κυνηγοί και οι γυναίκες τα θηράματα, η απουσία βαθύτερων σκέψεων, όλα αυτά σε συνδυασμό με το ότι στο παιχνίδι το σεξ ήταν ο μέγας απών και άνδρες και γυναίκες αγωνίζονταν για ένα πιάτο φαγητό, ξεχνώντας την σεξουαλική τους ταυτότητα σε ένα παραδεισένιο σκηνικό, ξυπνούσαν πρωτόγονα ένστικτα, που συνήθως κοιμούνται όταν βλέπεις στις ειδήσεις νέα μέτρα και λιτότητα…».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εναγώνια παρακολούθηση των παικτών πυροδότησε τις ορμόνες της επιθυμίας. Ανάλογα επέδρασαν το φυσικό σκηνικό του εξωτικού νησιού, αλλά και η ζωή εκεί, που έμοιαζε σαν παιχνίδι – έκαναν για λίγες ώρες τα προβλήματα της καθημερινότητας να φαντάζουν μακρινά.

Keywords
Τυχαία Θέματα