Τηλεοπτική καμπάνια 2 εκατ. την εβδομάδα ανακοίνωσε ο Τραμπ

10:19 30/12/2015 - Πηγή: Aixmi

Εκατομμύρια δολάρια για την προβολή της υποψηφιότητάς του ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να δαπανά ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος προηγείται στην κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ.

«Θα δαπανώ το λιγότερο 2 εκατομμύρια δολάρια την εβδομάδα και ίσως σαφώς περισσότερο από αυτό», δήλωσε σε δημοσιογράφους που τον συνόδευαν στο αεροσκάφος του πριν από συνάντηση στην οποία θα μετάσχει στην Αϊόβα.

Το

έντονο και προκλητικό του στιλ, το οποίο τον καθιστά όλο και πιο δημοφιλή, παρά ή χάρη στις συνεχείς αντιπαραθέσεις του, του έχει επιτρέψει να επικρατήσει με ευκολία των αντιπάλων του χωρίς να δαπανήσει ούτε ένα από τα 35 εκατομμύρια δολάρια που προέβλεπε ότι θα χρησιμοποιήσει πριν από την 1η Ιανουαρίου.

«Με κάνει υπερήφανο το γεγονός ότι εγώ μπορώ να ξοδέψω τα λιγότερα», δήλωσε. «Ωστόσο ειλικρινά δεν θέλω να πάρω κανένα ρίσκο», πρόσθεσε.

Στην κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, πρώτη ψηφίζει η Αϊόβα, την 1η Φεβρουαρίου. Οκτώ ημέρες αργότερα το Νιού Χαμσάιρ και ακολουθούν η Νότια Καρολίνα και η Νεβάδα.

Ο Τραμπ σημείωσε ότι προγραμματίζει να κάνει μεγάλη τηλεοπτική εκστρατεία στην Αϊόβα, το Νιού Χαμσάιρ και τη Νεβάδα.

Τα τηλεοπτικά αυτά σποτ θα αφορούν το θέμα των συνόρων, του εμπορίου, της εθνικής ασφάλειας και της καταπολέμησης του Ισλαμικού Κράτους.

Keywords
Τυχαία Θέματα