Τίγρεις κατασπάραξαν γυναίκα σε ζωολογικό πάρκο στην Κίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

21:46 24/7/2016 - Πηγή: Aixmi

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και ακόμη μία τραυματίστηκε σοβαρά από επίθεση Σιβηριανών τίγρεων σε ζωολογικό πάρκο του Πεκίνου.

Το περιστατικό συνέβη στο «Beijing Badaling Safari World», το οποίο βρίσκεται σε ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία του Σινικού Τείχους.

Οι επισκέπτες του πάρκου μπορούν να περιηγηθούν στον τομέα που βρίσκονται οι τίγρεις, προκειμένου να θαυμάσουν τα τεράστια αιλουροειδή από κοντά, υπό την προϋπόθεση να παραμείνουν στα οχήματά τους.

Ωστόσο, μία τετραμελής οικογένεια δεν υπάκουσε,

με αποτέλεσμα τον θάνατο μίας γυναίκας και τον σοβαρό τραυματισμό μίας άλλης.

Ειδικότερα, μία οικογένεια διέσχιζε με το αυτοκίνητό της το πάρκο όταν μία ηλικιωμένη γυναίκα αποφάσισε -για άγνωστο λόγο- να κατέβει από το αμάξι.

Μια τίγρης που βρισκόταν κοντά, έτρεξε κατά πάνω της και αφού την έπιασε από τα πόδια, την τράβηξε προς το μέρος της και στη συνέχεια την κατασπάραξε, ενώ μια νεαρότερη κοπέλα (πιθανότατα κόρη της) που ήταν και αυτή στο αμάξι, προσπάθησε να τη βοηθήσει με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Έξω βγήκαν και ο άνδρας και το παιδί της νεαρής γυναίκας για να τις βοηθήσουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, στο πάρκο υπάρχουν πολλές πινακίδες που υπενθυμίζουν στους επισκέπτες να μην βγαίνουν από τα αυτοκίνητά τους, ωστόσο οι δύο γυναίκες παράκουσαν, με αποτέλεσμα η μία να βρει τραγικό θάνατο και η άλλη να έχει υποστεί σοβαρά τραύματα.

Οι φύλακες του πάρκου, έσπευσαν όσον το δυνατόν ταχύτερα στο σημείο του συμβάντος, αλλά ήταν ήδη αργά. Μετά το τραγικό περιστατικό, το πάρκο έκλεισε για τους επισκέπτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα