Τι υπαινίσσεται ο Κεδίκογλου και τι φοβάται ο Νικολόπουλος για την προσωπική του ζωή;

19:26 13/7/2012 - Πηγή: Aixmi

Βαρύτατους υπαινιγμούς για το Νίκο Νικολόπουλο, τον πρώην υφυπουργό Εργασίας, έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, αφήνοντας πολλά ερωτήματα για το τι ακριβώς εννοούσε.

«Μου ζήτησε» -είπε στους Γιώργο Οικονομέα και Δημήτρη Καμπουράκη- «να μη γίνουν επιθέσεις στην ιδιωτική του ζωή»!

Δηλαδή; Τι είδους επιθέσεις θα μπορούσαν να γίνουν για την ιδιωτική του ζωή; Και ποιος θα μπορούσε να τις κάνει; Η κυβέρνηση; Είναυ δυνατόν; Τι στ’ αλήθεια φοβάται ο Νικολόπουλος; Και γιατί απευθύνθηκε με αυτόν τον τρόπο στον κυβερνητικό εκπρόσωπο;

«Είναι πρωτοφανές

να σου τηλεφωνεί ο Νικολόπουλος και να σε παρακαλά να μη γίνουν επιθέσεις στην ιδιωτική του ζωή, να του απαντάς ότι για εμένα είναι τελειωμένη η υπόθεση, και την επόμενη να ξαναεπιτίθεται; Πέραν της ιατρικής εξήγησης ποια άλλη εξήγηση υπάρχει; Τέτοια ανακολουθία σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η κυβέρνηση δεν θα ασχοληθεί άλλο με τον κ. Νικολόπουλο».

Λίγο αργότερα ο πρώην υφυπουργός απάντησε μέσω twitter. Διαβάστε τι έγραψε και βγάλτε συμπέρασμα για τον φίλο του -όπως τον αποκάλεσε- κυβερνητικό εκπρόσωπο:

«Την απάντηση «τρελλός ή παλληκάρι» θα τη δώσει μόνο ο λαός και η ιστορία. Είμαι βέβαιος, πάντως, ότι αυτού του είδους την … «πολιτική επιχειρηματολογία» που αναπτύσσεται σε βάρος μου δεν επικροτεί ούτε ο πρωθυπουργός ούτε οι άλλοι δυο πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση, την οποία ο ίδιος εκπροσωπεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα