Τι θέλει να κάνει ο Λάμπρος Χούτος πριν αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο;

17:56 25/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο στο στούντιο του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη Survivor Πανόραμα εμφανίστηκε ο πρώην πια παίκτης της ομάδας των Διάσημων Λάμπρος Χούτος.

Ο Λάμπρος Χούτος αποχωρεί αύριο από τον Άγιο Δομίνικο και την Παρασκευή θα βρεθεί

στο στούντιο της εκπομπής για να προβεί σε…αποκαλύψεις.

Η Ελεονώρα Μελέτη πάντως τον ρώτησε για τα πάντα: Για τη σχέση του με τον Χανταμπάκη και τον Αγγελόπουλο, τι ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε όταν βρέθηκε εκτός παραλίας, πώς πέρασε με τον Χανταμπάκη που συναντήθηκαν εκτός παιχνιδιού, τι συζήτησαν κλπ.

Ο Λάμπρος Χούτος σχετικά με το τι συζήτησαν με τον Στέλιο Χανταμπάκη όταν βρέθηκαν εκτός του παιχνιδιού πια, απάντησε πως δεν πρόλαβαν να συζητήσουν τίποτα, παρά μόνο να φάνε δύο κουταλιές παγωτό και να χορέψουν ye ke ye ke.

Eνώ στην ερώτηση τώρα που είναι εκτός παραλίας τι θα ήθελε να κάνει είπε γελώντας: «Αυτό που λέω, που σκέφτομαι όσο είμαι εδώ είναι μήπως μάθω κάποια πληροφορία που είναι η παράλια και πάω μέσα στη νύχτα στη παράλια, βρω όλα τα παιδιά και αρχίζω να χορεύω, αλλά θα με κυνηγάνε οι security του παιχνιδιού«.

Το βίντεο από το youweekly

Πάντως ο Λάμπρος Χούτος απάντησε και για την… εμμονή να ψηφίζει όλη η κλίκα των διάσημων προς αποχώρηση τον Γιώργο Αγγελόπουλο.
Τι είπε;
«Είναι λανθασμένη αυτή η άποψη που έχει ο κόσμος. Εμένα θα μου λείψει πάρα πολύ, ειδικά τις πρώτες ημέρες που ήμασταν όλοι μαζί, που παίζαμε, χαιρόμαστε…»

Keywords
Τυχαία Θέματα