Τη σκότωσε με 14 μαχαιριές – Τι δείχνουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για την 32χρονη εφοριακό

13:31 19/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Δεκατέσσερις μαχαιριές έφερε η σορός της άτυχης Δώρας Ζέμπερη που ξεψύχησε μέσα στο Β Νεκροταφείο στα Πατήσια όπου δέχθηκε τη φονική επίθεση άγνωστου δράστη.

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή, όπως μεταφέρει το newsit.gr, η γυναίκα δέχθηκε δολοφονική μανία που δείχνουν πάθος και απίστευτη αγριότητα

Προσπάθησε να παλέψει με τον δολοφόνο της καθώς είχε ένα τραύμα και το χέρι, ενώ φέρει άλλα 13 τραύματα σε πλάτη, κοιλιά και στήθος κι ένα στην καρδιά που ήταν και το μοιραίο.

Προσπάθησε να καλέσει σε βοήθεια,

αφού δέχηκε την επίθεση έτρεξε στο νεκροταφείο αναζητώντας κάποιον να τη βοηθήσει. Δεν αντεξε, έπεσε μπροστά σ’ έναν τάφο και ξεψύχησε. Κοντά της ήταν ένας υπάλληλος του νεκροταφείου και έναν ιερωμένο που τη γνώριζε.

Κοντά της και γύρω της δεν βρέθηκε κάποιο από τα προσωπικά της αντικείμενα, ούτε το κινητό ούτε το πορτοφόλι, οδηγώντας στη σκέψη ότι ενδέχεται να πρόκειται για ληστεία. Ωστόσο, ο τρόπος της επίθεσης, η μανία που τη μαχαίρωσε ο δράστης οδηγεί σε άλλα μονοπάτια, όπως αυτό των προσωπικών διαφορών.

Το πρωί, ο πατέρας της κατήγγειλε ότι η κόρη του δεν είχε διαφορές με κανέναν αλλά χειριζόταν πολλές «καυτές» υποθέσεις και πως η κόρη του δολοφονήθηκε από πληρωμένο δολοφόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα