Τι απάντησε σταρ του ΝΒΑ όταν του είπαν ότι το ξανθό παιδί του έχει άλλον πατέρα;

16:19 24/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Επική ήταν η απάντηση που έδωσε ο μπασκετμπολίστας Mike Conley στη διαδικτυακή επίθεση που δέχθηκε από ομάδα γνωστών sport bloggers οι οποίοι στοχοποίησαν τον μόλις ενός έτους γιο του παόκτη του ΝΒΑ και τη σύζυγό του.

Ο 29χρονος Mike Conley είναι παντρεμένος από το 2014 με την Mary LeReve και

το 2016 το ζευγάρι απέκτησε τον μικρούλη Myles.

Μια ομάδα η Turf_Talk_Boys, που είναι γνωστή για τα διαδικτυακά τρολαρίσματα αθλητών, ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία της οικογένειας του γνωστού παίκτη των Memphis Grizzlies με το σχόλιο ότι το παιδί του Mike είναι πολύ λευκό για να είναι δικό του και πως ο ίδιος μένει με μια σύζυγο που τον έχει απατήσει και μεγαλώνει το παιδί κάποιου άλλου!

Η φωτογραφία και το πικρόχολο σχόλιο έγιναν viral και ο μπασκετμπολίστας αποφάσισε να απαντήσει. Ανήρτησε λοιπόν στον λογαριασμό του στο Twitter ένα meme που δείχνει πώς αντιδρά κάποιος που μαθαίνει πως είναι αυτός ο πατέρας…

pic.twitter.com/eXoqxS0Sf7

Mike Conley (@mconley11) July 20, 2017

Ανέβασε και μια φωτογραφία του γιου του στον λογαριασμό του στο Instagram, τον οποίο αποκαλεί «my little guy» και «blue eyes» καθώς το παιδί έχει γαλανά μάτια, με το hashtag #imNOTthatnice, ξεκαθαρίζοντας πως δεν σκοπεύει να αφήσει κανένα να σχολιάζει με τέτοιο τρόπο τα μέλη της οικογένειάς του.

My little guy #BlueEyes #runsinthefam #imNOTthatnice ✌️

A post shared by Mike Conley (@mac11) on Jul 20, 2017 at 11:06am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα