Θρήνος στην κηδεία της 33χρονης και του παιδιού της- Παρέστη κόσμος από ολόκληρη την Ελλάδα

16:39 1/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε κλίμα οδύνης έγινε το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα, η κηδεία της 33χρονης Αποστολίας Παπαδοπούλου και του τρίχρονου παιδιού της που σκτώθηκαν στο τραγικό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, όταν η Porsche προσέκρουσε στο σταθμευμένο όχημα στο οποίο επέβαιναν.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στο Ιερό ναό Αγίας Σκέπης, στην Πτολεμαϊδα, παρουσία του Μητροπολίτη Πρεσπών και Εορδαίας, Θεόκλητου, ομάδας ιερέων, αλλά και πλήθους κόσμου που ήρθαν

από την Αθήνα, το Αμύνταιο και την Φλώρινα για να αφήσουν ένα λουλούδι και να αποχαιρετήσουν τη νεαρή μητέρα και το παιδί της, καθώς και να συμπαρασταθούν στον τραγικό πατέρα!

Τραγική φιγούρα, ο σύζυγος της 33χρονης Αποστολίας και πατέρας του μικρού Παύλου, Υπάτιος Πατμανόγλου που ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβη στην οικογένεια του. Κατέρρευσε από τη στιγμή που είδε τα αγαπημένα του πρόσωπα στο ίδιο φέρετρο.

Νωρίτερα τους είχε αποχαιρετήσει με ένα μήνυμα του στη σελίδα της αδικοχαμενής συζύγου του στο facebook, όπου έγραψε:
«Αγάπη μου γλυκεία καλό σου παράδεισο να έχεις αγκαλιά τον Παυλάκη μας κάποτε θα έρθω να σας βρω… Σας λατρεύω»

Ο μητροπολίτης Θεόκλητος μίλησε για την άτυχη γυναίκα και το παιδί της και με τον παρηγορητικό λόγο της εκκλησίας προσπάθησε να απαλύνει τον πόνο του πατέρα αλλά και της υπόλοιπης οικογένειας που είδαν το παιδί τους και το εγγόνι τους να χάνεται σε μια στιγμή.

Η Αποστολία Παπαδοπούλου μεγάλωσε με τους γονείς της στις εργατικές κατοικίες Πτολεμαΐδας και τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν με την διακόσμηση χώρων σε εκδηλώσεις και τελετές γάμων προσπαθώντας να βοηθήσει στο εισόδημα της οικογένειας. Πριν από δύο χρόνια ο σύζυγός της προσλήφθηκε στη ΕΥΔΑΠ και έτσι η οικογένεια μετακόμισε στην Αθήνα. Το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα έγινε κατά την διάρκεια του ταξιδιού της οικογένειας με προορισμό την Πτολεμαΐδα, τόπο καταγωγής της 33χρονης, για να γιορτάσουν τις Απόκριες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θρήνος, 33χρονης, - Κόσμος, Ελλάδα,thrinos, 33chronis, - kosmos, ellada