Θρίαμβος Ξάνθης στο Αγρίνιο

17:31 4/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Αποφασσιμένη να «καθαρίσει» από νωρίς το παιχνίδι, η Ξάνθη μπήκε δυναμικά στο γήπεδο και ήδη από το 8ο λεπτό το σκορ έγραφε Παναιτωλικός – Ξάνθη 0-2, με δυο γκολ του Μπρίτο (3’, 8’).

Ο Γέντρισεκ «καθάρισε» στη συνέχεια (36’) το παιχνίδι, με τον Παναιτωλικό να καταφέρνει μόνο μειώσει στο 88’ με τον Μάζουρεκ σε 1-3!

Είναι η τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία ματς για τους γηπεδούχους, που

έφυγαν από το γήπεδο με αποδοκιμασίες από τους οπαδούς τους.

Ο Μάκης Χάβος κατέβασε την ομάδα του με σχηματισμό 4-2-3-1 και τους Κυριακίδη, Μόρα, Μιχάι, Μύγα, Μαρινάκη, Μπράβο, Λόπες, Μάζουρεκ, Ρόσα, Ντίας και Μοράρ. Ο Μίλαν Ράσταβατς επέλεξε το 4-1-4-1 και τους Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδη, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Σβάρνα, Τριάδη, Μεχία, Λισγάρα, Κασάδο, Μπρίτο και Γεντρισεκ.

Πριν καλά-καλά «ζεσταθούν» οι ομάδες , ο Μπρίτο με σουτ από το ύψος του πέναλντι, μετά από γύρισμα του Τριάδη, άνοιξε το σκορ. Πέντε λεπτά αργότερα εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, κάνοντας το 0-2!

Έκτοτε οι Ακρίτες οπισθοχώρησαν, προστατεύοντας το σκορ και βγαίνοντας στην κόντρα, σχεδόν πάντα απειλητικά.

Οι παίκτες του Χάβου πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν κατάφερναν να περάσουν τη γραμμή άμυνας των παικτών του Ράσταβατς, έξω από την περιοχή
Ο Παναιτωλικός προσπάθησε, με αιχμές τον Μάζουρεκ, τον Ρόσα και τον Ντίας να βρει τον τρόπο να απειλήσει, όμως Μεχία και Λισγάρας και μπροστά τους ο Κασάδο δεν άφησαν να κινδυνεύσει ο Ζίβκοβιτς.

Στο 36’ ο Λουσέρο πέρασε, από αριστερά, πάσαρε στον δεύτερο και ο Σλοβάκος ελίχθηκε ωραία και σούταρε στην αριστερή γωνία του Κυριακίδη, «γράφοντας» το 0-3 και ολοκληρώνοντας τη θριαμβευτική παρουσία της Ξάνθης στο γήπεδο για το πρώτο μέρος!

Ενώ όλα είχαν κριθεί, ο Μάζουρεκ κατάφερε να μειώσει σε 1-3. Ο Ρόσα του έδωσε ωραία πάσα στα δεξιά της μεγάλης περιοχής, εκείνος με ένα κοντρόλ έφτασε απέναντι από τον Ζίβκοβιτς και με όμορφο σουτ στην άλλη γωνία διαμόρφωσε το 1-3, σκοράροντας το γκολ της παρηγοριάς για τους Αγρινιώτες.

Με αυτή τη νίκη οι Ακρίτες έφτασαν τους 13 βαθμούς, «πιάνοντας» προσωρινά στην 7η θέση της βαθμολογίας τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αντίθετα, ο Παναιτωλικός μένει στη 12η θέση και στους 9 βαθμούς.

The post Θρίαμβος Ξάνθης στο Αγρίνιο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα