«Θηρίο» ο Χατζής από παρέμβαση Κοντονή στην εκπομπή του Ευαγγελάτου

16:39 14/3/2014 - Πηγή: Aixmi

Το σύστριγκλο έγινε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον Σκάι, όταν ζήτησε να παρέμβει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Κοντονής για να σχολιάσει τη φράση του Τάκη Χατζή ότι «διώχνουν» τον Γιάννη Μηλιό, υπεύθυνο του κόμματος για τα οικονομικά, στην Ευρωβουλή ώστε να περιοριστούν οι αντίθετες φωνές στο εσωτερικό του κόμματος.

«Δεν είναι βουλευτής ο Γιάννης Μηλιός», άρχισε να λέει, οπότε ο Χατζής τον διέκοψε με τη φράση «δεν είπα εγώ ότι είναι βουλευτής».
Τίποτα ο Κοντονής, επαναλάμβανε

συνεχώς το ίδιο, οπότε ο Χατζής «φόρτωσε».

Τότε ήταν που ο Κοντονής αμόλησε κάτι του τύπου «είναι γνωστές οι κομματικές προτιμήσεις σου, οπότε λογικά και δίκαια ο εκδότης του newpost.gr έγινε θηρίο.

«Λογοκρισία θέλεις να μας κάνεις; Ποιος είσαι κύριε; Δεν μπορώ να διατυπώσω τη γνώμη μου;» είπε, ενώ ο Ευαγγελάτος προσπαθούσε να ρίξει τους τόνους. «Πού ξέρεις εσύ τις κομματικές προτιμήσεις μου; Κρατάς φακέλους»;

Ο Κοντονής, όμως, επέμενε, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής της εκπομπής να αναγκαστεί να κλείσει τη συζήτηση, ενώ η Ελένη Καλογεροπούλου έδινε την πληροφορία ότι ο ίδιος ο Μηλιός έχει ζητήσει να είναι υποψήφιος για την Ευρωβουλή.

Το ερώτημα, όμως, είναι ως τι βγήκε στο τηλέφωνο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Αφού δεν είναι καν εκπρόσωπος του κόμματος, πώς παρεμβαίνει για να κριτικάρει την άποψη ενός δημοσιογράφου;

Όλα θα τα δούμε σ’ συτή τη χώρα…

Keywords
Τυχαία Θέματα