Θεοφάνους: Θα πάω τον ΣΚΑΪ στα δικαστήρια

14:21 10/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Νομικά θα κινηθεί εναντίον του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Θεοφάνους όπως ο ίδιος ο μουσικοσυνθέτης είπε στην κάμερα του Happy Day.

«Δεν είναι σωστό εκεί που τρώμε ψωμί εκεί να φτύνουμε. Αλλά δεν πέρασα καλά στον ΣΚΑΪ, τι να πω ψέματα; Δεν πέρασα καλά και δεν περνάω και τώρα γιατί θα πάμε δικαστήρια σε λίγο. Είναι λίγο μπλεγμένο το πράγμα μεταξύ μας. Ελπίζω να λυθεί με την καλη θέληση. Δεν μπορεί να συνεχιστεί όλο αυτό. Μίλησα και με την Ελεονώραπυο περνάει όλο αυτό πυο πέρασε, διαφορετικό αυτό της Ελεονώρας με

το δικό μου. Αναλαμβάνουμε να κάνουμε μια παραγωγή, εγώ έχω πάρα πολύ κόσμο που συνεργάζεται, όταν βάζω την υπογραφή μου κάπου θεωρώ ότι και ο άλλος πρέπει να τηρήσει την υπογραφή του. Ας το αφήσουμε εδώ να μην ανοίξουμε μεγάλο θέμα. ΕΛπίζω να λυθεί. Θα δείξει αν θα λυθεί εξωδικαστικά«.

Για τον Γιώργο Λιάγκα είπε: «Ξέρω τον Γιώργο, είναι μάλαμα άνθρωπος. Πολλές φορές η τηλεόραση σε κάνει και βγάζεις έναν εαυτό που μπορεί να μην είναι αγαπητός σε όλους. Είναι πανέξυπνος άνθρωπος, ο οποίος του ταιριάζει πάρα πολύ η τηλεόραση. Εγώ πέρασα εξαιρετικά μαζί του. Απολογούμαι που δεν κάναμε υψηλά νούμερα αλλά ήμασταν απέναντι στον τελικό του Voice«.

Το βίντεο από το zappit.gr

The post Θεοφάνους: Θα πάω τον ΣΚΑΪ στα δικαστήρια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα