Θεοδωράκης: Ο Σύριζα ελέγχει τα ΜΜΕ…

00:48 4/9/2015 - Πηγή: Aixmi

«Ο Τσίπρας σήμερα ελέγχει τα ΜΜΕ. Ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει μάθει πολύ γρήγορα τις πολιτικές τακτικές των παλιών κομμάτων και ασκεί πιέσεις στα Μέσα. Πώς δικαιολογείτε δηλαδή τις τρισέλιδες και τετρασέλιδες συνεντεύξεις υπουργών στις εφημερίδες;» είπε στον ραδιοσταθμό Βήμα FM.

Aναφερόμενος , δε, στην επικοινωνιακή τακτική του κ. Τσίπρα

, ο Σταύρος Θεοδωράκης επεσήμανε: «Το Ποτάμι δεν είναι νέο επειδή δημιουργήθηκε πριν από 1,5 χρόνο. Είναι νέο επειδή συγκρούεται με τις παλιές απόψεις. Ο Τσίπρας δεν μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται ως «νέο» γιατί όλες οι τακτικές που ακολουθεί είναι παλαιοκομματικές, μυρίζουν μούχλα».

Στη συνέχεια ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει το Ποτάμι, λέγοντας: «στόχος μας είναι να είμαστε τρίτο κόμμα. Σημασία έχει να ψαλιδίσουμε τους δύο μεγάλους. Πρέπει να τιμωρηθούν γι” αυτά που έχουν κάνει στη χώρα. Η ΝΔ δεν τόλμησε να βγάλει ούτε αρχηγό. Είναι άλλο το γεγονός ότι ο Μεϊμαράκης είναι συμπαθής άνθρωπος και άλλο να πει κάποιος ότι η ΝΔ έχει αλλάξει. Ποιοι θα είναι δηλαδή οι νέοι υπουργοί της ΝΔ; Οι ίδιοι που ήταν και στην προηγούμενη κυβέρνηση;».

Τέλος, αναφερόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε «Πρώτη φορά κόμμα της Aριστεράς δεν αναφέρεται στους ανέργους. Έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ «καταφέραμε να μην έχουμε άλλες μειώσεις στους συνταξιούχους και στο Δημόσιο». Η Ελλάδα όμως δεν έχει μόνο συνταξιούχους και Δημόσιο. Έχει και τους οι ανθρώπους του ιδιωτικού τομέα τους οποίους δεν υπολογίζει κανένας στην κυβέρνηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα