Θεοδωράκης: Αποτυχία Τσίπρα ότι συζητάμε με όρους τζόγου

09:16 20/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Τη θέση ότι η μεγάλη αποτυχία του πρωθυπουργού είναι ότι η συζήτηση στη χώρα δεν γίνεται επί των πολιτικών αλλά επί του τζόγου για το εάν η κυβέρνηση θα κάνει ή όχι εκλογές ή δημοψήφισμα εξέφρασε, μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Ανατροπή», ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Η μεγάλη αποτυχία του κ. Τσίπρα

είναι ότι η κουβέντα αυτούς τους μήνες στη χώρα δεν είναι επί των πολιτικών αλλά είναι επί του τζόγου: θα κάνει εκλογές ή δεν θα κάνει, θα κάνει δημοψήφισμα; Παίζει μπλόφα ή δεν παίζει. Συζητάμε κυρίως με όρους χαρτοπαιγνίου«, τόνισε.

Αναφερόμενος στις συνεργασίες είπε ότι το Ποτάμι δεν είναι «ούτε με τους συντηρητικούς δεξιούς, ούτε με τους συντηρητικούς αριστερούς» και επέμεινε ότι για να αλλάξει πορεία η Ελλάδα πρέπει να μπει νέο αίμα στην πολιτική.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πει πολλά πράγματα από αυτά που λέει το Ποτάμι. Ο ίδιος όμως είναι αρχηγός σε ένα βαρύ συντηρητικό κόμμα και μένει να αποδειχθεί αν αυτά που λέει μπορούν να αποτελέσουν και πολιτική του κόμματός του«, τόνισε για τον πρόεδρο της ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα