Θεοδωράκης: Αποτυχία αν η συμμετοχή δεν φτάσει τις 200.000

09:29 8/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Αποτυχία αν η συμμετοχή στις εκλογές για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς δεν φτάσει τις 200.000, τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για την προεδρία του νέου φορέα, Σταύρος Θεοδωράκης.

Το ζητούμενο είναι «να ενωθούμε για να πολλαπλασιαστούμε», όχι να ενωθούμε για «να σώσουμε τις καρέκλες μας», είπε ο κ. Θεοδωράκης, προσθέτοντας ότι θα το θεωρήσει αποτυχία

ακόμη κι αν ο ίδιος κερδίσει τις εκλογές με συμμετοχή της τάξης των 150.000 ψήφων.

Σχετικά με τη διαμάχη του με τον Πάνο Καμμένο, τον οποίο έχει κατηγορήσει για συκοφαντική δυσφήμηση, ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι θα καταθέσει αγωγή και μήνυση, ζητώντας χρηματική αποζημίωση περίπου 300.000 ευρώ από τον υπουργό Άμυνας.

Σημείωσε πως η συμπεριφορά του κ. Καμμένου εγείρει σοβαρά ερωτήματα για το τι κάνουν οι υπουργοί της κυβέρνησης στον ελεύθερο χρόνο τους – ενώ είναι κανονικά επιφορτισμένοι με καθήκοντα που τους έχει αναθέσει η κοινωνία – και κάλεσε τον ίδιο τον πρωθυπουργό να πάρει θέση.

Επίσης, απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ όσο αποτελεί μέρος του ίδιου σχήματος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Αναφερόμενος στην ένοπλη επίθεση έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, το βράδυ της Δευτέρας, ο κ. Θεοδωράκης κάλεσε εκ νέου για την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Τόσκα.

Σημείωσε ότι ως αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τα περιστατικά βίας στα Εξάρχεια ως προβοκάτσιες, και συνεπώς τώρα που είναι κυβέρνηση θα έπρεπε να μπορεί να τα αντιμετωπίσει.

The post Θεοδωράκης: Αποτυχία αν η συμμετοχή δεν φτάσει τις 200.000 appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα