Θέλει μονοετές με τη Ferrari ο Φέτελ

11:22 8/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Το… σίριαλ της ανανέωσης του Σεμπάστιαν Φέτελ με τη Ferrari καλά κρατεί. Ο Γερμανός αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Scuderia, όμως η φινλανδική εφημερίδα Ilta Sanomat τονίζει πως επιθυμεί να ανανεώσει με μονοετές και όχι με τριετές, που προτείνουν οι κόκκινοι με τις… χρυσές απολαβές.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Φέτελ ενδιαφέρεται για μία… μετακόμιση στη Mercedes

το 2019, καθώς θα είναι ελεύθερες αμφότερες οι θέσεις, αφού την επόμενη χρονιά λήγει και το συμβόλαιο του Χάμιλτον. Κάτι, που αν ισχύει, δείχνει πως ο Τότο Βολφ έχει πείσει τον τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή για μία θέση στα «ασημί βέλη».

Μάλιστα, το ίδιο μέσο ενημέρωσης τονίζει ότι ο Φέτελ είχε συμφωνία με την ομάδα του Μπράκλεϊ να μη δεσμευτεί με… deal με κάποια ομάδα μέχρι μετά τον Ιούλιο, γι’ αυτό και έχουν… φρενάρει οι διαπραγματεύσεις για την επέκταση του συμβολαίου του με τη Ferrari.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι στη Μόντσα αναμένεται να ανακοινωθεί η παραμονή του Φέτελ, αλλά και του Κίμι Ραϊκόνεν, τη στιγμή που η Mercedes σκοπεύει να διατηρήσει για μία ακόμη χρονιά τον Βαλτέρι Μπότας. Όπως και να έχει, όμως, η silly season είναι ήδη… καυτή, αλλά φαίνεται ότι το ίδιο θα ισχύσει και το καλοκαίρι του 2018, εφόσον γίνουν όλα τα παραπάνω.

Άλλωστε, υπάρχει και η επιθυμία του Λιούις Χάμιλτον να ολοκληρώσει την καριέρα του με τη Ferrari, ώστε να μην αποκλείεται το ενδεχόμενο… τράμπας των δύο πιλότων στις δύο κορυφαίες ομάδες αυτή τη στιγμή.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα