Τατσόπουλος για Μποφίλιου: Την είπα χαζοβιόλα για να την προστατεύσω

14:57 6/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Επανήλθε στο θέμα Μποφίλιου ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, ο ποίος ήταν από τους πρώτους που σχολίασε τις δηλώσεις της καλλιτέχνιδος ότι είναι τροτσικίστρια, ότι η ΕΕ είναι δικατορία και αναζητεί ηγέτη να ανέβει μαζί του στο βουνό.

Μάλιστα, ο κ. Τατσόπουλος ανέφερε «δεν είσαι τροτσκίστρια, είσαι χαζοβιόλα». Ερωτηθείς για τον χαρακτηρισμό που απέδωσε στη Νατάσσα Μποφίλιου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε:

«Ξέρω ότι θα ακουστεί σαν

χλευασμός αλλά δεν είναι. Εγώ χρησιμοποίησα τον όρο ‘χαζοβιόλα’ για να την προστατεύσω. Προσέξτε, όταν μια πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη το πρώτο που σκέφεται είναι να φτιάξεις αντιπυρική ζώνη. Όταν καθορίζεις τον άλλο από την αρχή ως χαζοβιόλη/χαζοβιόλα, είναι σαν να λές, παιδιά προσέξτε, τα επόμενα που θα σχολιαστούν είναι σαχλαμάρες, μην τα πάρετε σοβαρά. Δίνεις σήμα ότι αυτά που θα διατυπωθούν είναι με ελαφρότητα, με αβάσταχτη ελαφρότητα, ορισμένα από αυτά με εγκληματικά αβάσταχτη ελαφρότητα. Διότι αν τα πάρετε σοβαρά το τροπάρι αλλάζει«.

Και συνέχισε: «Έχει δικαίωμα να μιλήσει κι όλοι έχουμε δικαίωμα να σχολιάσουμε και αυτοί να σχολιαστούμε. Κι εμείς κριθήκαμε. Τι μας είπε η κυρία Μποφίλιου; την πρώτη φορά γιατί τη δεύτερη τα έκανε γαργάρα. Άρα είχε την αίσθηση και πως κάποιοι της είπαν τι είναι αυτά που λες. Είπε είμαι τροτσκίστρια που ψηφίζει ΚΚΕ. Αν ξέρεις ιστορία καταλαβαίνεις ότι υπάρχει πρόβλημα…«.

Το βίντεο από το Πρώτο Θέμα

The post Τατσόπουλος για Μποφίλιου: Την είπα χαζοβιόλα για να την προστατεύσω appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα