Ταλαιπωρία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα ελληνοτουρκικά σύνορα

11:53 15/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 98η επέτειο απελευθέρωσης της Αλεξανδρούπολης παρέστη ο πρόεδρος της και στη συνέχεια αποχώρησε για το Τελωνείο των Κήπων Έβρου ώστε να περάσει στο τουρκικό έδαφος και να παραστεί στα θυρανοίξια του παρεκκλησίου των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κκ. Βαρθολομαίο στην Ίμβρο.

Ωστόσο, φθάνοντας στο Τελωνείο των Κήπων Έβρου αντιλήφθηκε ότι δεν είχε τα ταξιδιωτικά του έγγραφα. Κατά το πρωτόκολλο ο κ. Μητσοτάκης είναι εφοδιασμένος με διπλωματικό διαβατήριο, αλλά όλοι οι Έλληνες πολίτες έχουν την δυνατότητα να μεταβαίνουν στην Τουρκία

ακόμη και με την αστυνομική ταυτότητα τους. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν είχε πάνω του ούτε την αστυνομική του ταυτότητα. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι διπλωματικές αρχές και δόθηκε εντολή στην Πρόξενο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, Δανάη Βασιλάκη, να σπεύσει στους Κήπους για να εφοδιάσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης διακωμώδησε το γεγονός αναρτώντας σχετική φωτογραφία στο instagram, όπου έχει «συλλάβει» τον ένοχο της ταλαιπωρίας του!

Τελωνείο Κήπων. Όταν διαπιστώνεις ότι έχεις ξεχάσει το διαβατήριο σου και νομίζεις ότι έχεις βρει τον ένοχο! . Θα φτάσουμε στην Ιμβρο με το βραδινό καράβι!

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) on May 14, 2018 at 6:25am PDT

The post Ταλαιπωρία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα ελληνοτουρκικά σύνορα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα