Ταχιάου μετά τη θύελλα: Δεν κλαίγομαι, αναφορά δίνω στον κόσμο…

18:14 8/10/2015 - Πηγή: Aixmi

Η δημοσιογράφος Χριστίνα Ταχιάου, που είχε εκλεγεί βουλευτής με το Ποτάμι στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο, επανέρχεται στο θέμα της βουλευτικής αποζημίωσης, μετά τη θύελλα που προκάλεσε άρθρο της στο protagon.gr.

Εξηγεί, λοιπόν, ότι παρερμηνεύτηκαν και διαβάστηκαν επιλεκτικά όσα έγραψε. Αυτοσυστήνεται ως δημοσιογράφος «μπλοκάκιας των 1,000 ευρώ» και τονίζει ότι θέλησε να δώσει ακριβή λογαριασμό στους πολίτες για τα χρήματα που έπαιρνε τους 7 μήνες που διετέλεσε βουλευτής.

Και επειδή αρκετοί

έκαναν καυστικά σχόλια στη λογική ότι κλαίγεται ενώ έπαιρνε 7,500 ευρώ και περισσότερα τον μήνα, απαντά πως «όποιος διάβασε κλάψα ή απλή αναφορά στους μισθούς των βουλευτών, κάτι δεν διάβασε σωστά ή από κάτι τυφλώθηκε»…

Διαβάστε τι ακριβώς έγραψε στο facebook:

«Επειδή η παρερμηνεία κι η επιλεκτική ανάγνωση δεν έχουν όρια, κάτσε να το συντάξω λίγο διαφορετικά.Έγραψα στο πρόταγκον άρθρο με θέμα «Πόσα έπαιρνα ως βουλευτής εγώ ο μπλοκάκιας των 1000 ευρώ που εκλέχτηκα μια φορά, πέρασα 7 μήνες στη Βουλή και νιώθω ότι οφείλω να δώσω λογαριασμό στους πολίτες, καθώς δεν ανέχομαι να τσουβαλιάζομαι μέσα στη γενική πεποίθηση που θέλει τους βουλευτές να εκλέγονται, να αμείβονται αδρά και να μη μαθαίνει ποτέ κανείς τίποτε ουσιαστικό για τη θητεία τους αλλά να μένει η πεποίθηση ότι τα οικονόμησαν. Επίσης, αναφέρομαι στο τι σημαίνει πρακτικά να είσαι βουλευτής, τι σημαίνει για μένα να είσαι βουλευτής, σε παθογένειες όπως οι αργές διαδικασίες του δημοσίου και δίνω έμφαση στη δυσκολία που έχουν άνθρωποι χωρίς οικονομική επιφάνεια και συγκεκριμένη στήριξη να σταθούν στην κεντρική πολιτική σκηνή».
Όποιος διάβασε κλάψα και απλώς αναφορά στους μισθούς των βουλευτών, κάτι δε διάβασε σωστά ή από κάπου τυφλώθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα