Τα προαπαιτούμενα στο υπουργικό συμβούλιο της Δευτέρας

20:33 7/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης θα τεθεί επί τάπητος στο πρώτο για το 2018 υπουργικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.

Το πολυνομοσχέδιο αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή την Τρίτη, με τη διαδικασία του επείγοντος και θα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα μνημονιακών εκκρεμοτήτων, όπως οι αλλαγές στα προνοιακά επιδόματα, η πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ,

η αύξηση στην απαιτούμενη συμμετοχή για προκήρυξη απεργιών σε πρωτοβάθμια σωματεία, η ενίσχυση του ρόλου των οικονομικών εισαγγελέων και η διαμεσολάβηση.

Στην ημερήσια διάταξη βρίσκεται επίσης ο νομοθετικός και πολιτικός σχεδιασμός της κυβέρνησης. Επιπλέον δεν αποκλείεται αν και δεν είναι στην ατζέντα να συζητηθεί και το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων δεδομένων των εξελίξεων και των συναντήσεων που θα έχει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με τους εκπροσώπους της ΠΓΔΜ τις επόμενες μέρες.

The post Τα προαπαιτούμενα στο υπουργικό συμβούλιο της Δευτέρας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα