Σύνταξη στα 40. Αυτή την Ελλάδα θέλουμε;

22:35 12/7/2015 - Πηγή: Aixmi

Κάποιες στενάχωρες στρεβλώσεις, παιδιά της μεταπολιτευτικής πελατειακής αθλιότητας, έπρεπε να κοπούν μαχαίρι. Και καλώς θα κοπούν. Βασικότερο όλων οι αμαρτωλές ΠΡΟΩΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ.

Μια από τις μεγαλύτερες και πιο εξόφθαλμες αδικίες του ευρωπαϊκού κόσμου, μια νεοελληνική κατάπτυστη πατέντα . Η πληγή που μας κάνει και χάνουμε το δίκιο μας σε οποιοδήποτε διεθνές φόρουμ και σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με τους εταίρους.

Εξηγούμαι με ένα απλό παράδειγμα. Στην φωτογραφία εικονίζονται:
– Ο υποφαινόμενος. Είμαι περίπου 40 χρονών. Εργάζομαι εδώ και πολλά χρόνια στο Εθνικό Σύστημα

Υγείας. Νιώθω περισσότερο αποδοτικός από ποτέ. Αναμφισβήτητα στην καλύτερη και πιο παραγωγική μου ηλικία.

– Ένας αγρότης που πριν λίγους μήνες θεμελίωσε δικαίωμα και βγήκε επιτέλους στη σύνταξη. Ώστε να ξεκουραστεί και να απολαύσει ήσυχα και αξιοπρεπώς τα επερχόμενα γηρατειά του, μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Κι εγώ κι αυτός συνταξιούχοι, είναι ντροπή, αίσχος και αθλιότητα μαζί. Είναι όνειδος για έναν, κατά τα άλλα, εργατικότατο λαό.

Ας κόψουμε, λοιπόν, τα αστεία κι ας σοβαρευτούμε ως έθνος. Πολύ καλά πράττει η κυβέρνηση και βάζει φρένο σε αυτό που οι ιδρυτές του πελατειακού αλισβερισιού δεν τόλμησαν ποτέ να αγγίξουν. Και 5 χρόνια τώρα έκοβαν την ήδη πετσοκομένη σύνταξη των περήφανων γερόντων μας.

Δεν θ’ αφήσουμε αυτόν τον κόσμο ακριβώς έτσι όπως τον βρήκαμε: ανόητο, άδικο και κακό.

Τέρμα στη χυδαιότητα των 40άρηδων συνταξιούχων.

Ο μέγας Αριστοτέλης έλεγε ότι: «Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων». Τέτοια Ελλάδα θέλουμε;

ΥΓ: για τους τρομοκράτες του πληκτρολογίου, εκ προοιμίου σας λέω ότι εξαιρούνται από την παραπάνω τοποθέτηση οι άνθρωποι εκείνοι που για λόγους υγείας έπρεπε να αποχωρήσουν. Αυτοί και ΜΟΝΟ αυτοί.

Όλοι οι υπόλοιποι ας δουλέψουμε κι ας ξαναχτίσουμε αξιακά πρωτίστως αυτή τη χώρα.

Follow on twitter: @AlexisPolitis

Keywords
Τυχαία Θέματα