Συνομιλίες σοκ από το κύκλωμα των αναβολικών – Οι «συνταγές θανάτου» που έδιναν οι «γιατροί»

09:34 22/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Ως «γιατροί», οι οποίοι έδιναν συμβουλές σε αθλητές bodybuilding και μέλη γυμναστηρίων για τα «μαντζούνια» που έπρεπε να καταναλώσουν για καλύτερες επιδόσεις στο γυμναστήριο και στους αγώνες, παρουσιάζονται στη δικογραφία τα αρχηγικά μέλη του κυκλώματος διακίνησης αναβολικών ουσιών που εξαρθρώθηκε την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου από την Οικονομική Αστυνομία.

Οι συνομιλίες που κατέγραψε ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ. και περιλαμβάνονται στον φάκελο της υπόθεσης, όπως γράφει ο ‘Ελεύθερος Τύπος»,

αποκαλύπτουν ότι τα σκευάσματα ήταν τόσο επικίνδυνα που ακόμα και μέλη της οργάνωσης προέτρεπαν σε πολλές περιπτώσεις τους πελάτες τους να σταματήσουν τη χρήση τους ή να αλλάξουν επειγόντως τη «συνταγή». «Πρωταγωνιστές» του κυκλώματος, για το οποίο συνελήφθησαν στην Αθήνα 11 άτομα, φέρονται ένας 29χρονος μαθηματικός και ένας συνομήλικος του, απόφοιτος της Παντείου.

Σε πολλές συνομιλίες οι πελάτες καλούσαν τους διακινητές μετά την κατανάλωση αναβολικών και τους έλεγαν «πήγα νε πεθάνω, μου είχε κοπεί η ανάσα», συμφωνα με το ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου».

Σε μία από αυτές ο χρήστης, ο οποίος αγωνιούσε για να «χτίσει» σώμα, αναφέρει ότι έβαλε τη μητέρα του να του κάνει την ένεση:

Πελάτης: Είμαι σπίτι ρε φίλε και μου κάνει η μάνα μου την ένεση.

Μέλος: Ναι…

Πελάτης: Και την ώρα που μου την κάνει με πιάνει ένα πράμα… Στην αρχή ελαφρύ βήξιμο και κάνω ένα γκχου γκχου.

Μέλος: Ναι;

Πελάτης: Και καπάκι φίλε με πιάνει ένα πράμα, πήγα να πεθάνω Νίκο, δεν παίρνεις χαμπάρι τι έπαθα.

Μέλος: Κόψτα, κόψτα να πα να γ…, μπορεί κάτι να σε πειράξει, κόψτα να παν στο διάολο.

Keywords
Τυχαία Θέματα