Συνεδριάζει η ΚΕΦΕ για την ένσταση του Άδωνι Γεωργιάδη

09:42 3/10/2015 - Πηγή: Aixmi

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας συνεδριάζει σήμερα στις 09:30, για να εξετάσει την ένσταση που υπέβαλε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην προηγούμενη απόφασή της, με την οποία απέρριψε ως εκπρόθεσμη την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι μετά τη θύελλα αντιδράσεων από κορυφαία στελέχη της ΝΔ, τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής προσανατολίζονται στο να αναιρέσουν την πρώτη τους απόφαση και να κάνουν δεκτή τελικά την υποψηφιότητα.

Τα μέλη της ΚΕΦΕ θα βασιστούν στο ότι οι άλλοι τρεις υποψήφιοι Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας συμφωνούν στο να γίνει δεκτή η υποψηφιότητα.

Το πρωί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε να γίνει δεκτή η ένσταση του κ. Γεωργιάδη από την ΚΕΦΕ, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «λανθασμένη πολιτικά».

«Θα προτιμούσα η υπόθεση του Αδώνιδος να ολοκληρώνονταν με την ΚΕΦΕ να αποδεχόταν την υποψηφιότητά του», είπε μιλώντας στο Mega, ενώ σημείωσε ότι η απόφαση να «κοπεί» η υποψηφιότητα ως εκπρόθεσμη είναι «σωστή ως προς το πνεύμα του καταστατικού, αλλά λανθασμένη πολιτικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα