Συνεχίζουν οι Τούρκοι τις προκλήσεις: Η Μέρκελ… Χίτλερ σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας

14:25 17/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Υπό τον τίτλο «Η θηλυκή Χίτλερ» το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Gunes φιλοξενεί φωτογραφία της Γερμανίδας καγκελαρίου την οποία με photoshop παρουσιάζει ως Χίτλερ.

Μάλιστα, το δημοσίευμα είναι άκρως επιθετικό και προσβλητικό τόσο για την καγκελάριο όσο και για τη Γερμανία, η οποία κατηγορείται από την τουρκική εφημερίδα ότι φιλοξενεί όλες τις μορφές και τρομοκρατικές οργανώσεις που στοχοποιούν την Τουρκία, ενώ τώρα έγινε η ηγέτις των φασιστών!

Υπό την καθοδήγηση Μέρκελ

άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως ιδιαίτερα η Αυστρία, η Ολλανδία και Βέλγιο έθεσαν στο στόχαστρό τους την Τουρκία, γράφει το τουρκικό δημοσίευμα.

Αναφέρεται ότι η Γερμανία περιθάλπει τρομοκράτες του ΡΚΚ ενώ το Βέλγιο έγινε το κέντρο της προπαγάνδας κατά της Τουρκίας το οποίο οι τρομοκράτες χρησιμοποιούν ως ορμητήριο για τις επιθέσεις τους.

Επιπλέον, κατηγορείται και ο Φρανσουά Ολάντ επειδή δήλωσε τη στήριξή του στην Άνγκελα Μέρκελ και στους άλλους Ευρωπαίους που η Τουρκία χαρακτηρίζει ως φασίστες ή ναζιστές.

Ωστόσο, η Τουρκία έσπευσε να καταδικάσει το πρωτοσέλιδο της Bild που»έλεγε την αλήθεια κατάμουτρα στον Ερντογάν» καταγγέλλοντας την τρέλα του για την εξουσία χαρακτηρίζοντάς τον ανεπιθύμητο για τη χώρα. Προφανώς τα αρνητικά πρωτοσέλιδα που αφορούν στο ίδιο τον πρόεδρο είναι καταδικαστέα αλλά αυτά που επιτίθενται σε Ευρωπαίους ηγέτες και δη στην καγκελάριο εξυπηρετούν τη ρητορική του Ταγίπ Ερντογάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα