Συγκλονιστικές αποκαλύψεις: Έγκλημα πάθους η δολοφονία του Έλληνα πρέσβη; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

15:40 30/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Σοκ προκαλούν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν τον θάνατο του Έλληνα πρέσβη Κυριάκου Αμοιρίδη στη Βραζιλία.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βραζιλιάνικα μέσα, ο θάνατος του πρέσβη οφείλεται σε έγκλημα πάθους, ενώ ο Αμοιρίδης έπεσε νεκρός στο σπίτι της γυναίκας του στη Νόβα Ιγκουασού όπου έκαναν διακοπές. Αίμα του βρέθηκε στον καναπέ του σπιτιού και σύμφωνα με τις

εκτιμήσεις, ο διπλωμάτης σκοτώθηκε εκεί πριν μεταφερθεί στο λευκό αυτοκίνητο όπου και απανθρακώθηκε.

Η αστυνομία εικάζει ότι η μεταφορά του πτώματος έγινε γύρω στις 3 τα ξημερώματα ενώ μόλις πριν λίγο η σύζυγός του, Βραζιλιάνα, Φρανσουάζ Αμοιρίδη, έφτασε ξανά στο αστυνομικό τμήμα, συνοδευόμενη από τρεις αστυνομικούς ενώ αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης.

Η γυναίκα φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με αξιωματικό της βραζιλιάνικης αστυνομίας, ο οποίος έχει επίσης προσαχθεί από χθες το βράδυ.

To πρωί άλλος ένας άνδρας προσήχθη με χειροπέδες στο τμήμα.

Σύμφωνα με το Globo, οι Αρχές μελετούν τις κασέτες από τις κάμερες ασφαλείας για να επιβεβαιώσουν την ώρα μεταφοράς του πτώματος. Η απανθρακωμένη σορός μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία όπου θα εξεταστεί η οδοντοστοιχία του και να ταυτοποιηθεί.

Ο 59χρονος διπλωμάτης αγνοείτο από τη Δευτέρα, ενώ η σύζυγός του κατήγγειλε την Τετάρτη την εξαφάνισή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα