Συγκινεί ο Νίκος Παπαναστασίου για την απώλεια της κόρης του

20:16 17/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Πριν 3 χρόνια η κόρη του ηθοποιού Νίκου Παπαναστασίου αυτοκτόνησε μόλις στα 23 της χρόνια βυθιζοντας στην θλίψη την οικογένεια της. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon για τη ζωή του σήμερα και την απώλεια που βιώνει ραγίζοντας καρδιές.

«Είναι κάτι που πονάει. Πονάει πολύ. Είχε, έχει και θα έχει επιπτώσεις στην οικογενειακή ισορροπία, αλλά με τον Αλέξανδρο ξεχνάω. Όχι ξεχνάω, αυτό δεν ξεχνιέται, αλλά μου το απαλύνει,

με τη συμπεριφορά του, με την αγάπη του, προσπαθώ να το ξεπεράσω. Δεν το συζητάω ποτέ με τον γιο μου, ποτέ!».

Επίσης πρόσθεσε: «Τι αγάπησα περισσότερο; Τον γιο μου, τον Αλέξανδρο, ο οποίος είναι 20 χρονών. Έχω πολλά όνειρα για αυτόν, αλλά δεν ξέρω ακριβώς τα δικά του όνειρα. Μιλάμε, αλλά είναι λίγο κρυψίνους».

Το βίντεο από το zappit.gr

Παλαιότερα μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Καρντάσιανς είχε μιλήσει για τις συνθήκες θανάτου της 23χρονης κόρης του η οποία έπασχε από βουλιμία:«Πήρε, δυστυχώς, όλη τη σακούλα με τα χάπια που μας είχε δώσει ο γιατρός για την πάθησή της (βουλιμία). Κατά τις δώδεκα και μισή τη νύχτα, η πρώην σύζυγός μου άκουσε ένα θόρυβο. Άκουσαν να πέφτει η Εύα και όταν μπήκαν την είδαν να σπαρταράει στο πάτωμα. Η Εύα πήγε στο δωμάτιό της στις πέντε το απόγευμα και άρχισε την “τελετή”. Πήρε μεγάλη ποσότητα χαπιών και δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό η πρώην σύζυγός μου που ήταν στο διπλανό δωμάτιο και διάβαζε το μικρό μας γιο. Σκεφτείτε πόση ώρα πάλευε ο οργανισμός της. Όταν με φωνάξανε και πήγα στο σπίτι, μετά από δέκα λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο. Τέσσερις ώρες στο Ασκληπιείο Βούλας βρίσκονταν από πάνω της δεκαπέντε γιατροί. Αν την προλαβαίναμε στην αρχή, θα της κάναμε μια πλύση στομάχου και θα σωνόταν το κορίτσι μας. Πήγε η κορούλα μου τσάμπα και βερεσέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα