Στον Αlpha η Ελεονώρα Μελέτη – Την καλωσορίζει η Ελένη Μενεγάκη

14:09 20/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Ελεονώρα Μελέτη και αυτήν τη φορά ανήκει στο δυναμικό του Alpha σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση απο το κανάλι της Κάντζας.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου: «Με ιδιαίτερη χαρά, ο ALPHA ανακοινώνει την ένταξη της Ελεονώρας Μελέτη

στο δυναμικό του.

Πολύπλευρη και ταλαντούχα παρουσιάστρια, δημοσιογράφος με ιδιαίτερη ματιά, άνθρωπος με ισχυρή άποψη και θέση στα πράγματα, η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στη μικρή οθόνη για να κάνει αυτό που για εκείνη είναι… το κανονικό: την ανατροπή.

Εκρηκτική, δυναμική, τολμηρή, η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ALPHA»

Λιγες ώρες αργότερα μέσα από την εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη καλωσόρισε την παρουσιάστρια στην «οικογένεια του Alpha»: «Σήμερα το άκουσα, δεν το ήξερα ότι έρχεται στο κανάλι μας… Ό,τι και να έχουν σκεφτεί, σίγουρα θα είναι κάτι που εμείς δεν έχουμε σκεφτεί. Με την Ελεονώρα και με το μυαλό της που κάνει συνέχεια κωλοτούμπες και τρέχει, που να την πιάσουμε. Δεν μπορούμε. Θα περιμένουμε όλοι μαζί να δούμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν τι ακριβώς θα δημιουργήσει στον Alpha. Καλή επιτυχία Ελεονώρα μου, καλώς ήρθες!«.

The post Στον Αlpha η Ελεονώρα Μελέτη – Την καλωσορίζει η Ελένη Μενεγάκη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα