Στο Μενίδι ο Θεοδωράκης: Περιοχές σαν τις Αχαρνές έχουν αφεθεί στη μοίρα τους

13:44 28/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Στο Μενίδι βρέθηκε χθες βράδυ ο Σταύρος Θεοδωράκης όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τοπικούς παράγοντες για την εγκληματικότητα στην περιοχή αλλά και για την επιτακτική ανάγκη για αντιπλημμυρικά έργα.

«Στην Aστυνομία, στην Παιδεία, στην Υγεία το κράτος πρέπει να δίνει περισσότερα» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Πρέπει να κόβουμε από τις άχρηστες, νεκρές υπηρεσίες του Δημοσίου και να ενισχύουμε τους ανθρώπους της «πρώτης γραμμής». Σε αυτήν την περιοχή τα προβλήματα εγκληματικότητας ήταν πολύ μεγάλα. Η παρουσία της αστυνομίας τον

τελευταίο καιρό έχει διορθώσει κάπως τα πράγματα. Οι πολίτες, όμως, φοβούνται ότι αύριο μεθαύριο που θα φύγουν τα περιπολικά και οι μοτοσυκλέτες, τα προβλήματα θα επανέλθουν. Εμείς πιστεύουμε ότι ο αστυνόμος πρέπει να είναι παρών στη γειτονιά, κάθε μέρα, όλο το χρόνο και όχι μόνο τις μέρες που είναι εδώ οι κάμερες ή οι πολιτικοί» υπογράμμισε κατά τη συνάντησή του με τον αστυνομικό διευθυντή Δυτικής Αττικής.

Ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε ότι περιοχές σαν τις Αχαρνές έχουν αφεθεί στη μοίρα τους από όλες τις κυβερνήσεις, οι οποίες βρίσκονται και βρίσκονταν στον «γυάλινο πύργο τους» και σπάνια επισκέπτονταν τους δήμους αυτούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα