Στο δικαστήριο έμαθε για το διαζύγιο ο Άκης

09:26 2/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Στις φυλακές Χαλκίδας μεταφέρθηκε ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος ο οποίος καταδικάστηκε σε 19ετή κάθειρξη.

Η τέως -πλέον- σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη μεταφέρθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και από εκεί αναμένεται να μεταφερθεί στις Φυλακές Ελαιώνα όπως και η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή. Ωστόσο, ακόμη

δεν έχει οριστικοποιηθεί αν η Βίκυ Σταμάτη μεταφερθεί εκεί ή στις Φυλακές Κορυδαλλού με τη δικαιολογία ότι είναι μητέρα ανηλίκου και πρέπει να είναι κοντά στο παιδί της.

Στο μεταξύ, έκπληξη ήταν η αίτηση διαζυγίου και για τον ίδιο Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος ενημερώθηκε ενώ βρισκόταν στο δικαστήριο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρώην υπουργός δεν αντέδρασε ούτε μίλησε. Κάποια στιγμή επιχείρηση να προσεγγίσει τη Βίκυ Σταμάτη και να της μιλήσει αλλά εκείνη τον απέφυγε και μάλιστα ήταν απoλύτως ψυχρή απέναντί του και δεν του έριξε ένα βλέμμα. Παρά το γεγονός ότι ακόμη και στην επιστολή της αναφέρει ότι αγαπά τον σύζυγό της και επικαλείται το παιδί της ως αιτία για την απόφασή της, η ίδια έδειξε ότι δεν θέλει καμία επαφή με τον καταδικασθέντα τέως σύζυγό της.

«Επειδή έχω το όνομά του με καταδίκασαν δύο φορές σε φυλάκιση» είπε η Βίκυ Σταμάτη που αποχωρώντας με ταξί για το Εφετείο έδειξε το μεσαίο δάχτυλο στους δημοσιογράφους.

The post Στο δικαστήριο έμαθε για το διαζύγιο ο Άκης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα