Στο Top 5 των πιο σέξι πολιτικών του πλανήτη ο Τσίπρας! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

11:49 7/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Από τους πιο σέξι άνδρες πολιτικούς αναδεικνύεται ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που κατατάσσεται ανάμεσα στην πρώτη πεντάδα.

Το περιοδικό People κατατάσσει τον Τσίπρα στους πιο σέξι πολιτικούς παγκοσμίως. «Έλα Αλέξη για μια Ελλάδα που είναι σέξι», αναγράφεται στη λεζάντα της φωτογραφίας του Έλληνα πρωθυπουργού ενώ στο δημοσίευμα αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Αλέξης Τσίπρας, 42. Ο επαναστάτης μαθητής που έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας μας ενέπνευσε για το σλόγκαν: «Έλα Αλέξη για μια Ελλάδα που είναι σέξι»».

Ανάμεσα στους σέξι πολιτικούς του 2016 κατατάσσονται οι Τζαστίν Τριντό πρωθυπουργός του Καναδά, Ματέο Ρέντσι πρωθυπουργός της Ιταλίας και Φίλιππος Στ’ βασιλιάς της Ισπανίας.

Σέξι βλέπει τον Αλέξη Τσίπρα και το περιοδικό Glamour που μάλιστα τον αναδεικνύει ως τον πιο σέξι του πλανήτη! Οι γυναίκες σχολίασαν στο Twitter: «Είναι αναμφίβολα όμορφος και με πολύ έξυπνο τρόπο έχτισε την καριέρα του – Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή. Η γυναίκα του είναι η πιο τυχερή γυναίκα του πλανήτη;».

Επίσης και το περιοδικό More συμπεριέλαβε τον Αλέξη Τσίπρα στη λίστα με τους πιο σέξι πολιτικούς: «Στα 42 του, ο Αλέξης Τσίπρας έχει “κολλήσει” στη θέση του πρωθυπουργού από το 2015 ενώ είναι ένας χαρισματικός ομιλητής με υπέροχα γκριζωπά μαλλιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα