Στήθηκαν τα πρώτα αγροτικά μπλόκα

10:04 23/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Αρχίζουν οι αγροτικές κινητοποιήσεις και οι αγρότες κατεβαίνουν με τα τρακτέρ στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για φορολαίλαπα.

Το πρώτο μπλόκο στήθηκε ήδη στην Καρδίτσα όπου τα τρακτέρ παρατάχθηκαν στο ύψος του Δέλτα.

Αύριο οι αγρότες των Τρικάλων θα παραταχθούν και πάλι στον Ε65, στον κόμβο του Μεγαλοχωρίου, ενώ στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν και οι αγρότες της Κρήτης οπότε οι Ηρακλειώτες θα παρατάξουν οχήματα και γεωργικά μηχανήματα στην Πραιτώρια.

Επίσης, αύριο Τετάρτη, αναμένεται η απόφαση από τους αγρότες του Βόλου και το μπλοκο που θα στηθεί στον κόμβο του Αερινού.

Την Πέμπτη κατεβαίνουν με τρακτέρ οι αγρότες της Λάρισας οπότε θα στήσουν μπλόκο στον κόμβο του Πλατύκαμπου, ενώ οι αγρότες της Ημαθίας θα παραταχθούν στον κόμβο της Κουλούρας. Στον κόμβο της Μεσσήνης θα στήσουν τρακτέρ οι αγρότες της Μεσσηνίας.

Την Παρασκευή, αγρότες από Άρτα και Πρέβεζα θα στήσουν μπλόκο στη γέφυρα της Άρτας.

Το Σάββατο, οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας θα παραταχθούν στους κόμβους Συκιάς και Ερμίτσας, ενώ την Κυριακή θα παραταχθούν τρακτέρ στη γέφυρα Αγραφιώτη στην Ευρυτανία και στη γέφυρα Σερβίων στην Κοζάνη.

Τη Δευτέρα αναμένεται οι αγρότες θα στήσουν τα τρακτέρ τους στη Φλώρινα ενώ στη Φθιώτιδα, οι αγρότες θα παραταχθούν στους κόμβους Ανθίλης και Δομοκού.

The post Στήθηκαν τα πρώτα αγροτικά μπλόκα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα