Στην κορυφή του κόσμου η «Βασίλισσα» με χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο (ΒΙΝΤΕΟ)

17:07 18/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Με χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο οι «μερένχες» κατέκτησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με τον Πορτογάλο να πανηγυρίζει με εντυπωσιακό τρόπο την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

Ο Πορτογάλος έφτασε και ξεπέρασε τα 500 γκολ σε συλλογικό επίπεδο, έγινε ο 1ος ποδοσφαριστής που πετυχαίνει χατ-τρικ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και ήταν συνολικά το 40ο του με τη φανέλα της Ρεάλ!

Η «βασίλισσα» προηγήθηκε μόλις στο 9ο λεπτό με το δεύτερο γκολ του

Καρίμ Μπενζεμά στη διοργάνωση. Η Κασίμα ισοφάρισε στο 44′, από το αριστερό σουτ του Σιμπασάκι για το 1-1! Οι Iάπωνες πήραν κεφάλι στο σκορ στο 46 με τον Σιμπασάκι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ιθσοφάρισε το 60′ με χτύπημα πέναλτι του Ρονάλντο. Στην παράταση ο Πορτογάλος καθάρισε το ματς. Αρχικά στο 109′ από μπαλιά του Μπενζεμά ήταν ψύχραιμος στη μια επαφή που έκανε με τη μπάλα προτού σουτάρε για το 3-2, ενώ στο 104′ βρέθηκε στην πορεία του σουτ που δοκίμασε ο Τόνι Κροος, για να βρεθεί ξανά απέναντι από τον Σογκάτα για να διαμορφώσει το τελικό 4-2, ολοκληρώνοντας το προσωπικό του χατ-τρικ και τη δεύτερη ανατροπή του παιχνιδιού, μετά από αυτή των Ιαπώνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα