Στην Κορρές Α.Ε εισέρχεται η Morgan Stanley

14:48 27/12/2017 - Πηγή: Aixmi

O ιδρυτής της ελληνικής εταιρείας καλλυντικών Γιώργος Κορρές ανακοίνωσε την είσοδο των Morgan Stanley μέσω της ΝΗΡΕΑ Maiden Holding και Profex, κινεζικής εταιρείας με ελληνικές καταβολές.

Σύμφωνα με το capital.gr, o ιδρυτής της εταιρείας θα παραμείνει μέτοχος της εισηγμένης με ποσοστό 30%, ενώ η συνεργασία με την κινεζική Profex θα δώσει τη δυνατότητα στην ελληνική εταιρεία καλλυντικών να μπει στην αγορά αυτή.

Όπως είπε νωρίτερα

ο Γιώργος Κορρές, θα ακολουθήσει δημόσια πρόταση για την εξαγορά των μετοχών που βρίσκονται στην κατοχή του επενδυτικού κοινού, και η ΝΗΡΕΑ και η Profex θα καταβάλλουν συνολικά 48,3 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν θέση στην ελληνική εταιρεία.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ολοκλήρωση των παραπάνω ενεργειών τελεί υπό την αίρεση της έγκρισης των συνεργαζόμενων με την Κορρές τραπεζών, σύμφωνα με το capital.gr. Στο πλαίσιο αυτό ο Γ. Κορρές και η ομάδα του έχουν ξεκινήσει ένα γύρο επαφών προκειμένου να υπάρξει συναίνεση στο προσύμφωνο που έχει υπογράψει η Κορρές με την Profex και τη ΝΗΡΕΑ.

The post Στην Κορρές Α.Ε εισέρχεται η Morgan Stanley appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα