Στην Ευρώπη για απεξάρτηση από το σεξ ο Γουαϊνστάιν – Θύελλα αποκαλύψεων

16:09 11/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Θύελλα αποκαλύψεων έχει πάρει και σηκώσει τον βραβευμένο με Όσκαρ παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρι Γουαϊνστάιν καθώς η μία μετά την άλλη σταρ αποκαλύπτει τη δική της περίπτωση σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ίδιο.

Ο διάσημος παραγωγός φέρεται επί δέκα χρόνια να παρενοχλεί δεκάδες γυναίκες στον χώρο του θεάματος ενώ στις σταρ που προστίθενται στη μακρά λίστα θυμάτων συγκαταλέγονται οι Αντζελίνα Τζολί και η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Μάλιστα, η Πάλτροου που πρωταγωνίστησε και βραβεύτηκε με Όσκαρ για τον Ερωτευμένο Σαίξπηρ για την οποία ήταν υποψήφιος και ο Γουαϊνστάιν για την Καλύτερη Ταινία, είπε ότι το είχε εκμυστηρευθεί στον τοτε σύντροφό της Μπραντ Πιτ.

Ο παραγωγός απολύθηκε από την εταιρεία αν και παρακάλεσε να παραμείνει, ενώ και η σύζυγός του, η 41χρονη σχεδιάστρια μόδας Τζορτζίνα Τσάπμαν τον εγκατέλειψε έπειτα απ’ όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ ο διάσημος παραγωγός έφυγε με το ιδιωτικό του τζετ για Ευρώπη όπου σε κέντρο αποτοξίνωσης θα θεραπευθεί από την εξάρτησή του από το σεξ αλλά και για τη συμπεριφορά του. Θα παραμείνει σε ειδικό κέντρο όπου θα παρακολουθήσει σεμινάρια προκειμένου να βελτιώσει τον εαυτό του, ενώ διατηρεί την ψυχραιμία του και δεν μοιάζει καθόλου «χαμένος» σύμφωνα με πηγή του περιβάλλοντός του.

Keywords
Τυχαία Θέματα