Στην αντεπίθεση Σουλτογιάννης-Δημάδης: Τα μασάνε εκεί στο ΑΠΕ

23:34 24/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Μετά την ανακοίνωση του ΑΠΕ με την οποία παραδέχεται στην ουσία ότι τελικά δεν ήταν σύλληψη, αλλά διασταύρωση στοιχείων τώρα οι δύο ανταποκριτές περνούν στην αντεπίθεση με αναρτήσεις τους στο Facebook.
«Τα μασάνε εκεί στο ΑΠΕ» αναφέρει ο Δημήτρης Σουλτογιάννης και συνεχίζει «τώρα η σύλληψη,

έγινε επίπληξη. Ενώ ακόμα δεν μας λένε ποιος έγραψε την είδηση; Επικαλούνται μια φανταστική αναφορά της αστυνομίας με επιπλέον ψέματα. Να τους ενημερώσω ότι η αστυνομία της Νέας Υόρκης δεν κάνει ποτέ αναφορές παρά μόνο σε περίπτωση σύλληψης. Άλλο μεγάλο τους ψέμα. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης δεν ήρθε ποτέ! (Γι’αυτο και δεν δημοσιεύουν αναφορά στην αγγλική-είναι ανύπαρκτη). Η ταυτοποίηση στοιχείων έγινε από το Σώμα Διπλωματικής προστασίας του υπουργού! Συνεχίζουν τα ψέματα διότι δεν μπορούν η δεν τους συμφέρει να απαντήσουν στο ποιος έγραψε την είδηση. Για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων λόγος ουδείς. Η αλήθεια ότι και να κάνουν βγαίνει πάντα στο φως. #perouka_gate».

Σε άλλο κείμενο ο πρώην ανταποκριτής του Star αναφέρει: «Τωρα το ΑΠΕ λέει ότι απο τη πρώτη στιγμή ΔΗΛΩΣΑΜΕ οτι είμαστε ανταποκριτές ξένων καναλιών και ΟΧΙ όπως ψευδώς αρχικά ανέφεραν (και σε τηλεοπτικό αέρα) και επέμεναν συνεργατες του κ. Παππα οτι δηλώσαμε πως είμαστε μέλη της Ελληνικής αποστολής. Καταγγελω οτι ΑΠΕ και ΕΡΤ στήσανε ενα αποτυχημένο γαϊτανάκι και σκευωρία που μάλλον θα τους γυρίσει μπούμερανγκ».

Ενώ ο Θάνος Δημάδης με μια λακωνική ανάρτηση εξαπολύει τα βέλη του: «Να μαζέψει τα… αμάζευτα επιχειρεί το ΑΠΕ, μετά το άδειασμα του απεσταλμένου του στη Νέα Υόρκη» Ο ανταποκριτής του ALPHA, επιτίθεται και στον Διευθυντή του ΑΠΕ και γράφει: «Για τον εξευτελισμό μας τι έχετε να πείτε, τώρα που αναθεωρείτε τα πάντα κύριε Πρόεδρε και Διευθυντή του ΑΠΕ κ. Ψύλο;».

Keywords
Αναζητήσεις
αναθεωρει το απε για δημαδη
Τυχαία Θέματα