Στη σκιά της επίθεσης στο ΠΑΣΟΚ το τελευταίο debate

09:32 7/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Με την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ νωρίτερα ξεκίνησε το δεύτερο debate των υποψηφίων της Κεντροαριστεράς. Και οι εννέα υποψήφιοι καταδίκασαν την ενέργεια ενώ ζήτησαν την απομάκρυνση του Νίκου Τόσκα.

Αν και γενικώς οι υποψήφιοι έδειξαν κλίμα ενότητας, η συμφωνία Φώφης Γεννηματά και Σταύρου Θεοδωράκη να διατηρήσουν τις δύο Κοινοβουλευτικές Ομάδες ανεξαρτήτως εκλογής νέου αρχηγού, δίχασε τους συνυποψηφίους που έδειξαν να διαφωνούν.

Ανδρουλάκης, Μανιάτης, Καμίνης και Ραγκούσης

μίλησαν για πολιτικό λάθος και απαράδεκτη συμφωνία, ενώ Γεννηματά και Θεοδωράκης έκαναν λόγο για τολμηρή απόφαση.
«Έχουμε πετύχει την ενότητα και τη διεύρυνση» είπε η Φώφη Γεννηματά. «Έβαλα τον εαυτό μου σε κρίση παρότι ήμουν ήδη πρόεδρος. Κανείς δε μπορεί να πει σε εμένα και το ΠΑΣΟΚ ότι θα υπονομεύσουμε την ενότητα. Δεν υπάρχει πολιτικό λάθος, υπάρχει πολιτική επιτυχία», επέμεινε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Όλα ήταν γνωστά από τις αρχές Σεπτεμβρίου, διευκρίνισε ο πρόεδρος του Ποταμιού και ζήτησε από όλους να αναγνωρίσουν τις αποφάσεις που πήρε ο ίδιος και η κυρία Γεννηματά.

Γενικώς η δεύτερη και τελευταία τηλεμαχία κυμάνθηκε σε ήπιους τόνους με κάποια καρφιά εκατέρωθεν, αλλά με διαβεβαίωη ότι η ενότητα είναι δεδομένη.

Στην ερώτηση του Παύλου Τσίμα αν θα σήκωνε κανείς το χέρι στο ποιος θα φύγει αν θα εκλεγεί κάποιος άλλος, δεν ανταποκρίθηκε ουδείς.

Σαρδάμ έκανε ο Γιώργος Καμίνης αποκαλώντας τον Παύλο Τσίμα, Τσίπρα: «Όπως και πριν κύριε… Τσίπρα», ξεκίνησε την απάντησή του. «Όχι, εγώ είμαι ο Τσίμας», τον διόρθωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

The post Στη σκιά της επίθεσης στο ΠΑΣΟΚ το τελευταίο debate appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα