Στη δημοσιότητα τα μηνύματα του Ντόναλντ Τραμπ Τζ. με τα wikileaks

12:15 14/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Μετά τις καταγγελίες για ανταλλαγή μηνυμάτων με τον ιστότοπο wikileaks, o γιος του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ αναρτά στο twitter όλα τα άμεσα μηνύματα που αντάλλαξε με τον ιστότοπο αφήνοντας αιχμές κατά της επιτροπής του Κογκρέσου που διερευνά την υπόθεση.

«Ορίστε ολόκληρη η αλυσίδα μηνυμάτων με τα wikileaks (με τον συγκλονιστικό αριθμό των 3 απαντήσεών μου) εκ των οποίων ένα

δημοσίευσε επιλεκτικά η επιτροπή του Κογκρέσου. Πόσο ειρωνικό» σημειώνει ο γιος του Αμερικανού προέδρου.

Here is the entire chain of messages with @wikileaks (with my whopping 3 responses) which one of the congressional committees has chosen to selectively leak. How ironic! 1/3 pic.twitter.com/SiwTqWtykA

Donald Trump Jr. (@DonaldJTrumpJr) November 14, 2017

2/3 pic.twitter.com/b1B9PBGl5t

Donald Trump Jr. (@DonaldJTrumpJr) November 14, 2017

3/3 pic.twitter.com/5FdeNrbg02

Donald Trump Jr. (@DonaldJTrumpJr) November 14, 2017

Η επικοινωνία τους έγινε τα μεσάνυχτα της 20ής Σεπτεμβρίου 2016, οπότε τα wikileaks ενημέρωσαν τον Ντόναλντ Τραμπ Τζ. για μία σελίδα εχθρική προς τον πατέρα του. Σύμφωνα με δημοσίευμα των NYT, έναν μήνα νωρίτερα, είχε σημειωθεί υποκλοπή ηλεκτρονικών μηνυμάτων της Εθνικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος από τους Ρώσους. Τον Οκτώβριο Ρώσοι χάκερ υπέκλεψαν υλικό από την Εθνική επιτροπή των Δημοκρατικών και φέρεται να επικοινώνησαν με τα wikileaks για να δώσουν το υλικό της υποκλοπής στη δημοσιότητα.

The post Στη δημοσιότητα τα μηνύματα του Ντόναλντ Τραμπ Τζ. με τα wikileaks appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα