Σοκ στη Μυτιλήνη – 54χρονος βίαζε επί τρία χρόνια τα κορίτσια του

19:30 25/5/2016 - Πηγή: Aixmi

Πρώην στρατιωτικός, 54 ετών συνελήφθη στη Λέσβο με την κατηγορία ότι βίαζε και ασελγούσε σε βάρος των τριών παιδιών του.

Το δράμα της οικογένειας στην περιοχή του πρώην δήμου Ευεργέτουλα έχει αφήσει άφωνη ολόκληρη την κοινωνία του νησιού.

Όπως αναφέρει το lesvospost, ο 54χρονος βίαζε την μεγάλη κόρη του και αποπειράθηκε να ασελγήσει και στο μεσαίο παιδί του.

Το μυστικό αποκαλύφθηκε μετά την αποκάλυψη της μιας κόρης στη μητέρα της για την «περίεργη» συμπεριφορά του πατέρα της. Μάλιστα το κορίτσι κρατούσε αυτό το μυστικό για τρία ολόκληρα χρόνια.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από τις καταθέσεις των παιδιών. Τα κορίτσια, 14ων και 16 ετών σήμερα είπαν ότι ο πατέρας τους έβαζε ταινίες πορνό όπου και τις έβλεπε μαζί με τα παιδιά του πριν ασελγήσει σε βάρος τους.

Οι αστυνομικοί, μετά από έρευνα στο κινητό του εντόπισαν εκατοντάδες γυμνές φωτογραφίες παιδιών αλλά και των παιδιών του, την ώρα που κάνει τις ασελγείς πράξεις

Αρχικά ο 54χρονος αρνούνταν ότι έχει κακοποιήσει σεξουαλικά τις κόρες του και ισχυριζόταν ότι πρόκειται για φαντασίες των παιδιών. Ωστόσο, στη διάρκεια της ανακρισης ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια τις πράξεις του.

Κατηγορείται και για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Θα απολογηθεί εκ νέου στον εισαγγελέα την Παρασκευή.

Παιδιά και μητέρα δέχονται ψυχολογική υποστήριξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα