Σοκ: Μετανάστης βασανίζει το αγοράκι του στον καταυλισμό της Σούδας (ΒΙΝΤΕΟ)

20:50 13/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Σοκάρει βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, το οποίο δείχνει Σύρο μετανάστη στον καταυλισμό της Σούδας, να βασανίζει το μικρό παιδί του στις ντουζιέρες, χτυπώντας το και ρίχνοντάς το κάτω επανειλημμένα.

Παρά τα κλάματα του παιδιού ο μετανάστης συνεχίζει για αρκετή ώρα να βασανίζει το παιδί μέχρι τη στιγμή που δέχεται την προτροπή από τρίτο άτομο να σταματήσει.
Σύμφωνα με τηνα στυνομία, η καταγγελία έγινε αρχικά από το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ άμεση υπήρξε και η κινητοποίηση της Ύπατης Αρμοστείας

του ΟΗΕ που σε συνεννόηση με την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου αναζήτησαν τον δράστη.

Με τη δημοσιοποίηση του βίντεο, ο δράστης προσπάθησε να κρυφτεί, όχι όμως για πολύ αφού οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου όπου και κρατείται.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία πρόκειται για 32χρονο Σύρο, ενώ το ανήλικο παιδί που απεικονίζεται στο βίντεο είναι γιος του. Παρότι η συμπεριφορά του δράστη ήταν γνωστή εδώ και καιρό στους κύκλους των μεταναστών κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει μέχρι που άλλος πρόσφυγας κατήγγειλε το περιστατικό σε ανθρωπιστικές οργανώσεις.

Το βίντεο, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία καταγράφηκε τις βραδινές ώρες της Δευτέρας.

Ο 32χρονος Σύρος ομολόγησε την πράξη του και κρατείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Με εντολή μάλιστα του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου, το παιδί θα περάσει υπό την επίβλεψη της Μ.Κ.Ο. «Μετάδραση».

Πηγή: politischios.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα