Σοκ! Μαχαίρωσε την έγκυο κοπέλα του στην κοιλιά και σκότωσε το μωρό

22:36 22/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Σοκ στη Νέα Υόρκη. 30χρονος μετά από έναν άγριο καβγά με την έγκυο σύντροφό του την μαχαίρωσε περισσότερες από 7 φορές στην κοιλιά με αποτέλεσμα να χάσει το μωρό της ενώ βρισκόταν στο τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

Η Λιβ Άμπρε ήταν 26 εβδομάδων έγκυος όταν διαφώνησαν για κάποιο θέμα με τον σύντροφό της Όσκαρ Αλβάρεζ. Οι γείτονες ανέφεραν πως

άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα του 3ου ορόφου στη Walton Avenue στην περιοχή του Μπρονξ. Στη συνέχεια είδαν τη γυναίκα μέσα στα αίματα να βρίσκεται στις σκάλες και να καλεί σε βοήθεια.

Μάλιστα ήταν εκείνη που βρήκε την ψυχραιμία να καλέσει την αστυνομία από το διαμέρισμα ενός γείτονα. Ο 30χρονος στο μεταξύ είχε διαφύγει με το δικό της αυτοκίνητο. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε χάσει το μωρό, καθώς οι μαχαιριές που δέχτηκε ήταν μοιραίες για το έμβρυο.

Σχεδόν τέσσερις ώρες μετά το περιστατικό ο 30χρονος παραδόθηκε στις αρχές και συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας και απόπειρας δολοφονίας από πρόθεση.

H 30χρονη πρόσφατα είχε ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Instagram υπερηχογράφημα γράφοντας: «το μικρό μου ανθρωπάκι. 145 χτύποι το λεπτό- ο ήχος της αγάπης στην πιο αγνή του μορφή». Γνωστοί του ζευγαριού ανέφεραν πως και οι δύο ήταν ενθουσιασμένοι με την εγκυμοσύνη και ανυπομονούσαν για τον ερχομό του μωρού τους. Σοκαρισμένη η αδερφή της κοπέλας μόλις άκουσε τα νέα το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει ήταν «μου κάνετε πλάκα; δεν μπορεί να είναι αλήθεια».

The post Σοκ! Μαχαίρωσε την έγκυο κοπέλα του στην κοιλιά και σκότωσε το μωρό appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα