Σκιώδης κυβέρνηση από τον Κυρ. Μητσοτάκη

14:29 18/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Σε εσωκομματικό… ανασχηματισμό προχωρεί ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκη που αναμένεται να ανακοινώσει σκιώδη κυβέρνηση με σκληρό μαν του μαν στους υπουργούς. Στόχος να εμφανιστεί η ΝΔ πως είναι έτοιμη να κυβερνήσει θέτοντας το κόμμα σε εκλογικό συναγερμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων τα θέματα Ανάπτυξης θα τα χειριστεί η Ντόρα Μπακογιάννη, στα Οικονομικά παραμένει ο Χρήστος Σταικούρας, στο Εσωτερικών

θα είναι εκτός απροόπτου ο Μάκης Βορίδης, ο Γιώργος Κουμουτσάκος θα χειριστεί τα του Εξωτερικών με τη βοήθεια τριών αναπληρωτών, των κκ Κεδίκογλου, Αναστασιάδη και Καλαφάτη, κριτική στο Εργασίας θα ασκεί ο Γιάννης Βρούτσης με αναπληρωτή τον Θόδωρο Καράογλου, απέναντι στον κ. Τόσκα θα είναι ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, στο Παιδείας, Ερευνας και Τεχνολογίας η Νίκη Κεραμέως, απέναντι στον κ. Μουζάλα στα θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, στο Υποδομών ο Κώστας Καραμανλής, στο Πολιτισμού η Ολγα Κεφαλογιάννη, στο Ναυτιλίας ο Γιάννης Πλακιωτάκης και στο Τουρισμού ο Μανώλης Κόνσολας.

Μέχρι να ανακοινωθούν και επίσημα τα ονόματα αυτά πάντως ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Keywords
Τυχαία Θέματα