Σκάι: Επιστρέφει η Σία Κοσιώνη – Εξαιρετική η παρουσία της Εύας Αντωνοπούλου

14:12 18/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Επιστρέφει τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του Σκάι η Σία Κοσιώνη, η οποία έλειψε για να γεννήσει και, βεβαίως, για να μείνει με τον γιο της τις πρώτες εβδομάδες της ζωής του. Ο σταθμός αναγγέλλει το γεγονός με ειδικό τρέιλερ.

Στο διάστημα που απουσίαζε την αναπλήρωσε με επιτυχία η Εύα Αντωνοπούλου, στην οποία έλαχε να διαχειριστεί στον «αέρα» σοβαρές εξελίξεις, όπως η δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, η επίθεση με καλάσνικοφ στα γραφεία

του ΠΑΣΟΚ, η δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, η σύλληψη του αποστολέα τρομο-δεμάτων και, φυσικά, το μεγαλύτερο όλων: η φονική πλημμύρα στη Μάνδρα.

Το γεγονός είναι σημαντικό, καθώς την ίδια περίοδο στην ηγεσία του ενημερωτικού τομέα του Σκάι δεν βρισκόταν ο πολύπειρος Σταμάτης Μαλέλης. Είχε αποχωρήσει λίγες μέρες νωρίτερα για να ασχοληθεί ενεργότερα με την πολιτική και τον αντικατέστησε ο ικανός, αλλά άπειρος Νίκος Φιλιππίδης, που ειδικεύεται στα οικονομικά θέματα. Και οι εξελίξεις που ακολούθησαν κάθε παρά στην οικονομική θεματολογία περιλαμβάνονταν.

Σημειώστε, ακόμη, ότι οι ειδήσεις του Σκάι ξεκινούν κάθε βράδι πολύ πιο πίσω από τις αντίστοιχες του Star και του Αντέννα, καθώς το «Ροντέο» που προηγείται παραδίδει ποσοστά της τάξης του 6% -δέκα και πλέον μονάδες πίσω από την αφετηρία των άλλων δελτίων. Το γεγονός ότι διπλασιάζει τα ποσοστά, που παραλαμβάνει, είναι αυτοτελώς αξιοσημείωτο.

Από τη Δευτέρα, λοιπόν, το κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου θα έχει στον «αέρα» τη Σία Κοσιώνη απέναντι στον Νίκο Χατζηνικολάου (που έχει σχεδόν καθημερινό προβάδισμα) και τη Μάρα Ζαχαρέα (που βρίσκεται τις περισσότερες μέρες στην τρίτη θέση, αλλά κάποιες φορές «σκαρφαλώνει» ακόμη και στην πρώτη δίνοντας έμφαση στο αστυνομικό ρεπορτάζ).

Η Εύα Αντωνοπούλου γυρίζει στην παρουσίαση του καθημερινού δελτίου στις 2 το μεσημέρι, με ισχυρές εμπειρίες στη φαρέτρα της και με την ικανοποίηση ότι τα έβγαλε πέρα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή.

Τώρα πια και η νέα διεύθυνση των ειδήσεων είναι περισσότερο «ψημένη». Παρά τα κάποια (δικαιολογημένα, λόγω αρχής) λάθη, μπόρεσε να αντεπεξέλθει. Και, ειδικά στο τεράστιο θέμα της θεομηνίας, κατάφερε να επιδείξει εξαιρετικά αντανακλαστικά, τα οποία το τηλεοπτικό κοινό επιβράβευσε.

ΥΓ Σημαντικό ρόλο στον καθημερινό σχεδιασμό παίζει ο διευθυντής ειδήσεων Γιάννης Αδαμίδης, ο οποίος έχει πολλές αρετές, και συμπληρώνει τον γενικό διευθυντή Νίκο Φιλιππίδη, που -όπως σημειώσαμε- ειδικεύεται περισσότερο στα οικονομικά θέματα.

The post Σκάι: Επιστρέφει η Σία Κοσιώνη – Εξαιρετική η παρουσία της Εύας Αντωνοπούλου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα