Σήμερα η εξ αναβολής δίκη για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη

08:16 21/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Σήμερα το πρωί και εκτός απροόπτου αναμένεται να ξεκινήσει στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ιωαννίνων η δίκη για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Κατηγορούμενοι είναι ο πρώην διευθυντής της Σχολής και η καθηγήτρια που ήταν υπεύθυνη της Εστίας, για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση, καθώς και ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος του διευθυντή.

Τα αδικήματα για τα οποία παραπέμπονται έχουν σχέση με τη μη επιβολή πειθαρχικής τιμωρίας από τη διοίκηση της Σχολής σε βάρος των σπουδαστών,

οι οποίοι έκαναν μπούλινγκ στον 20χρονο.

Από τη χθεσινή διαδικασία απουσίαζε για σοβαρούς λόγους υγείας η δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα, η οποία έχει κληθεί να καταθέσει. Σε έγγραφό της η κ. Ακρίτα γνωστοποιεί στο δικαστήριο ότι ένα ορθοπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει την εμποδίζει από το να παραστεί, τουλάχιστον επί του παρόντος, στην ακροαματική διαδικασία.

Η δίκη επρόκειτο να ξεκινήσει την Πέμπτη, αλλά αναβλήθηκε για σήμερα, καθώς η εκδίκαση της υπόθεσης στο πινάκιο είχε τον αριθμό 30.

Keywords
Τυχαία Θέματα