Σίλας Σεραφείμ: Αν ο λαός θέλει να ξαναζήσει τα ξερονήσια ας επιλέξει τη Χρυσή Αυγή

01:06 26/9/2013 - Πηγή: Aixmi

Ο διάσημος κωμικός Σίλας Σεραφείμ, είχε μιλήσει πριν από λίγους μήνες στην aixmi διατυπώνοντας ξεκάθαρη θέση για την οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε τι είχε πει στην Ελένη Λαζάρου στις 28 Απριλίου:

«Υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που να αμφιβάλλει ότι η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστικό κόμμα; Προτείνει

στον λαό, μιας κι απέτυχαν οι γιατροί, την επόμενη φορά να μη βρει καλυτέρους γιατρούς αλλά να πάει στον χασάπη να τους κάνει καλά. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανοησία απ’ το επιχείρημα των καθαρών χεριών. Συνδέονται ευθέως με τους ναζί και τη Χούντα. Πιο βρώμικα χέρια απ’ αυτά δεν ξέρω. Γι’ αυτό και θεωρώ άστοχες τις συγκρίσεις/συμψηφισμούς των δυο άκρων. Το ΚΚΕ π.χ. δεν αμφισβήτησε ποτέ το Πολίτευμα. Οι ναζιστές το λένε ξεκάθαρα κι ευθέως, μιλώντας απαξιωτικά για τον Κοινοβουλευτισμό. Η αντιπρότασή τους ποια είναι; Κάνας συνταγματάρχης; Αν ο λαός θέλει να ξαναζήσει τα ξερονήσια και να δώσει και την υπόλοιπη μισή Κύπρο στην Τουρκία, ας επιλέξει Χρυσή Αυγή να τελειώνουμε. Απροπό, το Der Spiegel τους χαρακτήρισε «συμμορία δολοφόνων».

Όταν ο εκπρόσωπος του κόμματος, ο κατεξοχήν αρμόδιος για την επικοινωνία, εκφράζεται με κατούρημα, από κει και πέρα είναι θέμα στοιχειώδους αντίληψης αν καταλαβαίνεις τι επακολουθεί.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Σίλα Σεραφείμ

Keywords
Τυχαία Θέματα