Σε εξέλιξη οι εκλογές των δικηγόρων

14:16 26/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Περισσότεροι από 20.000 δικηγόροι προσέρχονται στις κάλπες στην Ατική σήμερα για να εκλέξουν τον πρόεδρό τους ανάμεσα σε 12 υποψηφίους.

Στην Αθήνα έχουν στηθεί 52 κάλπες για 20.990 δικηγόρους ενώ αναλυτικά οι υποψήφιοι είναι:

Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος της παράταξης «Ο δικηγόρος- Ολοι μαζί», ο Θέμης Σοφός με την παράταξη «Εργατικοί», ο Φώτης Κωτσής με τη «Δικηγόροι Μπροστά» και ο Θεμιστοκλής Χατζιωάννου, που προέρχονται από τον χώρο της ΝΔ.

Από τον χώρο του κέντρου είναι ο Δημήτρης Βερβεσός, ο Βασιλης Βραχιώτης

με την παράταξη «Επείγει», ο Παναγιώτης Περάκης με την «Ανεξάρτητη Πρόταση-Δικηγορική Συνείδηση», η Χριστίνα Κουντούρη με τη «Σύγχρονη Δικηγορία στην Πράξη» και ο Παναγιώτης Γαλετσέλης με τη «Δικηγορική Συνδικαλιστική Αλλαγή».

Από τον χώρο της Αριστεράς, με ένα πιο πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο υποψήφιος είναι ο Θόδωρος Μαντάς με την «Παρίσταμαι Υπέρ» αλλά και ο Νίκος Δαμασκόπουλος, επίσης με πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο.

Στήριξη από το ΚΚΕ έχει ο Άγγελος Βρεττός με την «Αγωνιστική Συσπείρωση Δικήγορων».

O δεύτερος γύρος των εκλογών θα διενεργηθεί στις 3-4 Δεκεμβρίου.

Στους 63 δικηγορικούς συλλόγους που υπάρχουν σε ολόκληρη τη χώρα, συνολικά οι υποψήφιοι πρόεδροι είναι 147 και οι υποψήφιοι σύμβουλοι 1.320.

The post Σε εξέλιξη οι εκλογές των δικηγόρων appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα