Σαουδική Αραβία: Σάλος με το μοντέλο που κυκλοφόρησε με μίνι φούστα

20:14 18/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Έντονες αντιδράσεις και κατακραυγή στη Σαουδική Αραβία για μοντέλο που εμφανίστηκε σε βίντεο, που κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να περπατάει με μίνι φούστα στο ιστορικό φρούριο Ushaiqer. Η κοπέλα συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν αραβικά ΜΜΕ, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία. Παρά μόνο ότι βρίσκεται αντιμέτωπη με αυστηρή τιμωρία, ακόμα και με δημόσιο μαστίγωμα.

To μοντέλο γνωστό ως «Khulood» ανήρτησε ένα βίντεο στο Snapchat όπου φαίνεται να περπατά στο ιστορικό φρούριο φορώντας κοντή φούστα, τοπάκι που δείχνει την κοιλιά της και σνικερς, κάτι που εναντιώνεται στους αυστηρούς νόμους της σαρίας, που δεν επιτρέπει στις γυναίκες να κυκλοφορούν με αποκαλυπτικά ρούχα, αλλά να φορούν «αμπάγια» (παραδοσιακή φορεσιά που καλύπτει όλο το σώμα και μαντίλες στο κεφάλι).

خلود فاشنيستا تتفسح في #إشيقر بكل حرية
بعيد عن الانتقادات إلا انها تضل فكرة جميلة لأنها خارجة عن المعتاد .. ❤️
pic.twitter.com/Hm0Y3TcZxo

— نمّر الغامدي (@Binjamaan_) July 16, 2017

Ο αρχές της χώρας μόλις είδαν το… προκλητικό βίντεο ζήτησαν να συλληφθεί το μοντέλο και να μαστιγωθεί.

Γνωστός συγγραφέας της χώρας, ο Ibrahim al-Munayif, που έχει περισσότερους από 41,000 ακολούθους στο Twitter, έγραψε στον λογαριασμό του ότι το να επιτρέπει το κράτος στον κόσμο να μην υπακούει οδηγεί στο χάος.

Keywords
Τυχαία Θέματα