Σαμαράς υμνεί τον Κων/νο Καραμανλή υπό το βλέμμα του Κώστα Καραμανλή

16:18 28/9/2014 - Πηγή: Aixmi

Με αλλεπάλληλες αναφορές στον Κωνσταντίνο Καραμανλή -με τον οποίο δεν είχε και τις θερμότερες των σχέσεων- διάνθισε ο Αντώνης Σαμαράς την ομιλία του για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ, στην οποία απηύθυνε μήνυμα συσπείρωσης σε όσα στελέχη έχουν φύγει από το κόμμα, αλλά και συστράτευσης σε όσους συμμερίζονται τις απόψεις του.

Ειδική αναφορά έκανε και στον Κώστα Καραμανλή,

που καθόταν στην πρώτη σειρά των ακροατών και χειροκροτήθηκε θερμά όταν μπήκε στην αίθουσα.
«Θυμάμαι» -είπε- «στο πρώτο συνέδριο της ΝΔ, το 1977, ήμασταν εδώ νέα παιδιά με τον Κώστα Καραμανλή.

Επί τοις ουσίας επανέλαβε ότι η χώρα βγαίνει από το Μνημόνιο και είναι σε θέση, πλέον, να δανείζεται από τις διεθνείς αγορές, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μην πάρει άλλα χρήματα από το ΔΝΤ.
Επίσης, επέμεινε ότι θα προχωρήσει στις φοροελαφρύνσεις που έχει εξαγγείλει -παρότι 24 ώρες πριν η τρόικα «είχε δείξει τα δόντια της» για αυτό.

Πολύ σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι δεν θα γίνει ποτέ κυβέρνηση, διότι δεν έχει καταφέρει να γίνει καν αντιπολίτευση.
Διετύπωσε δε την εκτίμηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας τρομάζει τον κόσμο -πράγμα που κάθε άλλο παρά αποδεικνύεται από τα γκάλοπ…

Στη συγκέντρωση ήταν παρόντες και οι βετεράνοι Πέτρος Μολυβιάτης και Γιάννης Βαρβιτσιώτης, ενώ απουσίαζε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο οποίος θα δώσει το παρόν στην κεντρική εκδήλωση, για τα 40 χρόνια ΝΔ, στην Αθήνα στις 4 Οκτωβρίου…

Keywords
Τυχαία Θέματα